Nabídka práce kuchař

1 796 aktuálních volných míst

  • TIPKuchař HPP

    Fusion bistro Spicymama rozšiřuje tým. Hledáme samostatného, odpovědného, spolehlivého a pracovitého kuchaře na HPP, krátký dlouhý týden. Velice pěkný plat. Jídlo zdarma. Zaměstnanecké výhody. Nástup po domluvě. Velmi slušné jednání a super kolektiv. Kontaktujte mne pro více informací:775280783

  • TIPKuchař/ka

    Do restaurace kongresového hotelu Galant**** v Mikulově hledáme KUCHAŘE/KUCHAŘKU. Požadujeme: - praxi v oboru - flexibilitu a zodpovědnost - chuť pracovat a zlepšovat se v oboru Nabízíme: - profesionálně vybavené kuchyně - podnikové stravování - možnost ubytování - firemní benefity

  • Kuchař/ka

    16.5.2018/ Pracoviště: Brněnská 41, Mikulov. Zaměstnavatel požaduje praxi. KONTAKT: Sadovniková Oleksandra, tel.: 775 093 358, nebo osobně dle telefonické dohody.

  • Kuchař/ka

    23.4.2018/ Hledáme kuchaře/ku s výučním listem, akceptujeme i nevyučené s praxí a zálibou ve vaření. Požadujeme schopnost organizovat svou směnu: příprava jídelníčku, soupis nákupů, organizace pomocných sil, dodržování HACCP, atd. Pracovní doba od 8:00 - 21:00hod. Výhody: stravování. Zaměstnavatele kontaktujte telefonicky na čísle 721255145 Tomáš ...

  • Kuchaři

    MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Sokolovská č.p. 416/124, Karlín, 186 00 Praha 86 (Sorry Jako restaurace) PRVNÍ KONTAKT e-mailem na adr.: Mgr.s.solc@gmail.com, kontaktní osoba Mgr. Šolc Stanislav

  • Kuchař/ka

    Místo výkonu práce: Vinohradská 2828/151, Praha 3. Kontakt emailem: kristynaguo.cz@seznam.cz. Znalost asijské kuchyně, znalost čínského jazyka výhodou.

  • Kuchař/ka

    ZamK Pracoviště: Musogorského 1077/14, Moravská Ostrava Kontakt osobně po předchozí telefonické domluvě na č. 541 211 051, příp. pište na e-mail: judr.kopa@volny.cz Znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni výhodou. Nutná znalost kuchyně indické, bengálské, nepálské, čínské. Pracovní zkušenosti ze zahraničí vítány. ...

  • Kuchař/ka

    ZamK Pracoviště: Pod Landekem 70, Ostrava - Petřkovice, 72529 Kontakt: telefonicky v pracovní dny od 12:00 do 16:00 hod. na č. 602 876 309 nebo e-mailem: kariera@bistropen.cz Hledáme personál do kuchyně. Možnost kariérního růstu. Praxe výhodou. Zaměstnanecké výhody: strava

  • Kuchaři

    Společnost FUTURA l AM s.r.o. hledá šikovné zaměstnance do gastronomie v Plzni Doudlevcích, který se nebojí inovací a chtějí se podílet o své nápady v moderní kuchyni. Kuchař/ka zajiš´tuje kompletní přípravu snídaní, obědů, večeří. Střídání krátký, dlouhý týden, dle dohody je možnost i týden volný, týden pracovní. Pracovní doba: Po - Pá 6:30 - 21: ...

  • Kuchař/ka

    Bez náročných požadavků, standartní práce v kuchyni. První kontakt mailem nebo telefonicky.

  • Kuchař/ka do školní jídelny

    Místo výkonu práce: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Sušice, U Kapličky 761 Střídání dovolených. Kontaktní osoba: Prosserová Jana tel.: 376524801, e-mail: jprosserova@sossusice.cz Zaměstnannecké výhody: podnikové stravování Způsob prvního kontaktu: telefonicka, e-mailem

  • Kuchař - ka

    KUCHAŘ - KA - vyuč. v oboru, praxe 1 rok, ubytování a strava zajištěna

  • Kuchař/-ka

    KUCHAŘ/-KA - PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned - Hledáme šikovného člověka, do přátelského týmu, který s námi potáhne za jeden provaz - Požadujeme: vyučení, vysoké pracovní nasazení, chuť a ochotu učit se novým věcem, flexibilitu - Nabízíme: příjemné a přátelské pracovní prostředí, za kvalitní práci odpovídající ohodnocení - Pozice je vhodná ...

  • Kuchař/ka

    C04 z:18/5/2018 Pracovní doba pondělí až neděle, krátký dlouhý týden, dle rozpisu směn 1-2 pracovní víkendy v měsíci. Požadujeme spolehlivost, samostatnost, praxe vítána. Mzda dle tabulek v 5. platové třídě s dalším ohodnocením dle započitatelné praxe v oboru. Nabízíme příspěvek na stravu a další možnosti čerpání z FKSP. Kontakt osobně po telefoni ...

  • Kuchař/ka

    odpolední směny krátký/dlouhý nebo dle dohody ubytování kontakt: e-mailem

Kuchařova pracovní náplň je příprava, úprava a podávání teplých i studených jídel. Kuchař sestavuje jídelní lístek, objednává zboží pro přípravu pokrmů, poté dohlíží na jeho uskladnění a čerstvost. Vede evidenci nákladů na suroviny, udržuje vybavení kuchyně a kuchyňské náčinní dle hygienických standardů. jazykové vzdělání není ve většině případů pro toto povolání potřebné.