Nabídka práce kuchař

1 740 aktuálních volných míst

  • Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři

    Brigádní výpomoc na víkendy. V případě zájmu se hlaste e-mailem nebo telefonicky. Místo výkonu práce: Restaurace na Pašince, Kaňk 40, Kutná Hora

  • Kuchaři

    Místo výkonu práce: Lidická 2, 150 00, Praha 5 Způsob prvního kontaktu: E-mailem na adresu anita@restaurantlavande.cz Kontaktní osoba: paní Anita Kovářová

  • Kuchař/-ka

    KUCHAŘ/-KA - pracoviště Hořice. V případě zájmu volejte na tel.: 777315890 p. Slavík nebo pište na e-mail: reznictviuslaviku@seznam.cz. Požadujeme: - dlouholetá praxe s vařením (vyučení není podmínkou), vaření s pomocí konvektomatu - náplň práce: vaření, doprava do ostatních prodejen, výpomoc ve výrobě - aktivní řidič skupiny B - zodpovědné a samos ...

  • Kuchaři

    Adresa: Soudní 988/1, 14000 Praha 4 Kontakt: pí Šandová, tel.: 261 03 21 06 + strukturovaný životopis na e-mail: vvpankrac.pers@vez.pan.justice.cz Kuchař - Vazební věznice Praha - Pankrác, platové rozpětí dle zápočtu praxe 17430-23680 Kč. Požadujeme vyučení v oboru kuchař + zdravotní průkaz. Doba určitá na 1 rok s následnou možností na dobu neurč ...

  • Pomocný/-ná kuchař/-ka

    POMOCNÝ/-NÁ KUCHAŘ/-KA - PP na dobu neurčitou, nástup dle dohody - Náplň práce: podílí se na přípravě a výdeji stravy - polévek, příloh, svačin, moučníků, podílí se na přípravě a výdeji nápojů, provádí pomocné práce při přípravě jídel a výdeji připravovaných pokrmů, obsluhuje a udržuje v čistotě kuchyňské zařízení, odpovídá za dodržování technologi ...

  • Kuchař/ka

    Míto výkonu práce: Iveco Czech Republic, a. s., Dobrovského č.p. 74, Pražské Předměstí, 566 01 Vysoké Mýto Nástup možný ihned Nabízíme: 5.týdnů dovolené, příspěvek zaměstnavatele na penzijní připojištění KONTAKT: TELEFONICKY NEBO E-MAILEM Kontaktní osoba: Klát Jiří, tel.: 739 586 096 (po - pá 7 - 14 hodin), e-mail: Jiri.Klat@compass-group.cz ...

  • Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

    zdravotní průkaz nutný pracovní doba 6-14.30 hod

  • Kuchař/ka

    Osobní kontakt po-pá 14-16 hodin.

  • Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

    Místo výkonu práce: Budínova č.p. 67/2, Libeň Kontakt: Všetečková Lenka, tel.: 602 100 592, e-mail: prace@aramark.cz Pro kuchyni v areálu Nemocnice Na Bulovce hledáme kuchaře/ky. Náplň práce: příprava pacientské stravy nebo personální stravy pro zaměstnance nemocnice, účast při výdeji stravy, dodržování hyg. standardů. Požadujeme: SOU nebo aktivní ...

  • Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

    Místo výkonu práce: Pod pekárnami č.p. 152/5, Praha - Vysočany Kontakt: Vanická, tel.: 608 209 565 Pohovory pouze po telefonickém objednání u pana CHEN Changguo na tel: 702 678 979. Výhodou je základní znalost čínského jazyka, nutná znalost přípravy pokrmů asijské kuchyně, zejména čínské. Předchozí praxe vítána.

  • Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

    Kontakt telefonicky Místo výkonu práce: Bayerova 580/10, Brno - Veveří Požadujeme znalost vietnamského jazyka a receptů vietnamské kuchyně. Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou

  • Kuchař/ka - pizzař/ka

    Pracoviště: Ostrava V případě zájmu volejte od 8 do 16 hod. na tel. 608 410 700.

  • Kuchař/ka do školní jídelny

    Požadujeme vyučení v oboru KONTAKT: telefonicky, osobně (ŠJ Dukelská) nebo e-mailem. Kontaktní osoba: paní Jungová, tel.: 383313237, e-mail: sjdukla@strakonice.cz

  • Samostaný/á kuchař/ka

    z: 19.10.2017; jedná se opřípravu studené i teplé kuchyně, kontrola zboží, přeskladňování, sestavování jídelního lístku, příprava a úprava produktů, aranžování bufetů a banketů, dohled nad dodržováním bezpečnostních a hygienických předpisů, úkolování pomocných sil v kuchyni a pomocných kuchařů, vyhodnocování nákladů na pokrmy, vyhodnocování ztrát v ...

  • Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

    Kuchař/ka - schopnost samostatně plnit zadané úkoly,pracovní doba od 5,30 do 14,00. Zaměstnanecké výhody:dovolená 25 dní, penzijní připojištění.

Kuchařova pracovní náplň je příprava, úprava a podávání teplých i studených jídel. Kuchař sestavuje jídelní lístek, objednává zboží pro přípravu pokrmů, poté dohlíží na jeho uskladnění a čerstvost. Vede evidenci nákladů na suroviny, udržuje vybavení kuchyně a kuchyňské náčinní dle hygienických standardů. jazykové vzdělání není ve většině případů pro toto povolání potřebné.