Nabídka práce kuchař

1 674 aktuálních volných míst

  • TIPKuchař-kuchařka

    Přijmeme do závodního stravování kuchaře-kuchařku a pomocné síly na ranní a noční směny. Požadujeme pracovitost, spolehlivost, pečlivost. Nové pracovníky zaškolíme. Nabízíme práci v kolektivu, dobré mzdové podmínky, pracovní růst ve firmě. Informace na tel. čísle 731613373 neb na e-mail: unibest@unibest.cz

  • Kuchař/ka

    restaurace v centru Bechyně spojená s Hotelem,s letní zahrádkou, kde probíhá klasické stravování (snídaně pro hotelové hosty, obědy, večeře), ale i malé a velké svatby, oslavy a další gastronomické akce (např. sushi párty, steak menu...) pož.: vzdělání v oboru, Po-Ne, výše mzdy dle zkušeností a praxe, nástup možný ihned, možnost ubytování ...

  • Kuchař/ka

    Místo výkonu práce: Lázeňská 134, Lázně Kundratice 463 52 Osečná Praxe vítána Plat od 13 400,- Kč dle dosažené praxe a znalostí + osobní ohodnocení

  • Kuchař/-ka

    Pracoviště Grandhotel Praha v Jičíně. V případě zájmu volejte na tel.: 606485748 p. Gabriel nebo pište na e-mail: info@grandhoteljicin.cz. Požadujeme vyučení v oboru, vyučení v oboru gastronomie a praxe v oboru výhodou, zdravotní průkaz. Vhodné pro občany EU, cizince, absolventy.

  • Kuchař/ka

    Místo výkonu: Nepomuk, praxe v oboru podmínkou, potřeba zdravotního průkazu.

  • Kuchař/ka

    Místo výkonu práce: Hostinec Ve Dvoře, K Sokolovně 135/1, Vratimov Předem volat a domluvit si schůzku na tel.: 777 553 755. Požadavky: vyučení v oboru kuchař/ka bez praxe nebo praxe v oboru, výhodou ŘP sk. B Směnnost: krátký/dlouhý týden.

  • Kuchař/ka

    Kuchař/ka - vzdělání vyučen. Možno zaměstnat i absolventa. Pracoviště Český Krumlov, náměstí Svornosti. Prac. poměr na dobu neurčitou, prac. doba turnusová, prac. úvazek plný. Hrubá mzda 16.000,-- - 22.500,-- Kč. Nástup ihned. Očekáváme: minimálně SOU v oboru kuchař, praxe na obdobné pozici velkou výhodou, ochotu učit se novým věcem, odolnost vůči ...

  • Kuchař/ka

    vyučení v oboru, praxe v oboru min 1 rok, turnus - kr. a dl. týden Hlásit se telefonicky na tel. č. 736 689 904 (p.Sysel)

  • Kuchař/ka

    D Požadujeme: praxe v oboru min. 5 let, samostatnost, spolehlivost Uvedena nástupní mzda 11200 Kč + možnost prémií Nabízíme podnikové stravování, možnost zajištění ubytování V případě zájmu se hlásit osobně v Hotelu Ján, Nové Město 26, Moldava

  • Kuchař/ka

    Místo výkonu práce: Husova 266, Klimkovice V případě zájmu volejte na tel.: 739 365 666 nebo pište na e-mail: karolina@restaurace-karolina.cz Požadujeme: Spolehlivost, dochvilnost, ochotu pracovat. Směnnost: Dlouhý - krátký týden.

  • Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

    Přijmeme vyučené, nevyučené, důchodce, s praxí i bez praxe. Mzda a směny dohodou. V případě zájmu se hlaste telefonicky, emailem nebo osobně na adrese pracoviště. Místo výkonu práce: Hostinec U Černého kohouta, Husova 148, Kutná Hora

  • Kuchaři (indická kuchyně)

    Místo výkonu práce: Štěpánská č.p. 650/23, Praha 1 - Nové Město. Kontaktní osoba: paní Luxová Helena, tel.: 734 871 520, e-mail: luxovah@volny.cz. Zdravotní průkaz, minimálně 3 roky praxe v oboru. Aktivní hindština výhodou, anglický jazyk aktivně i pasivně.

  • Kuchař/ka

    Místo výkonu práce: Kolešovice 180 Požadavky: po zaučení schopnost samostatné práce, základní uživatelská znalost PC. Nástup ihned nebo dle dohody. Práce krátká-dlouhá směna (1x za 14 dní víkend). Zaměstnanecké výhody: možnost závodního stravování, po zaučení osobní příplatek, příspěvek na rekreaci + další bonusy. Kontakt: Taťána Čížková 731173502 ...

  • Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

    Kontakt telefonicky nebo e-mailem Jedná se o vietnamskou retauraci. Požadujeme znalost vaření vietnamských jídel a znalost vietnamského jazyka. Místo výkonu práce: Olomoucká 1129/63, 627 00 Brno souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou

  • Kuchař - pizzař

    kuchař - pizzař. Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou

Kuchařova pracovní náplň je příprava, úprava a podávání teplých i studených jídel. Kuchař sestavuje jídelní lístek, objednává zboží pro přípravu pokrmů, poté dohlíží na jeho uskladnění a čerstvost. Vede evidenci nákladů na suroviny, udržuje vybavení kuchyně a kuchyňské náčinní dle hygienických standardů. jazykové vzdělání není ve většině případů pro toto povolání potřebné.