Nabídka práce Šéfkuchař

78 aktuálních volných míst

  • Šéfkuchař/ka

    Prvotní kontakt : e-mailem :hr.manager@savoywestend.cz Luxusní 5* hotel v Karlových Varech hledá zkušeného šéfkuchaře/šéfkuchařku s tvůrčím přístupem k práci, který se připojí ke skvělému týmu. Náplň práce: * Odpovědnost za celkový chod a řízení kuchyně * Tvorba jídelního lístku, kalkulací a rozpočtů * Dohlížet nad přípravou pokrmů při zajištění s ...

  • Šéfkuchař/ka

    Prvotní kontakt : e-mailem :hr.manager@savoywestend.cz Luxusní 5* hotel v Karlových Varech hledá zkušeného šéfkuchaře/šéfkuchařku s tvůrčím přístupem k práci, který se připojí ke skvělému týmu. Náplň práce: * Odpovědnost za celkový chod a řízení kuchyně * Tvorba jídelního lístku, kalkulací a rozpočtů * Dohlížet nad přípravou pokrmů při zajištění s ...

  • Kuchař/ka

    21.5.pozice pro vyučené v oboru. Přispíváme na stravu. Kontaktujte nás telefonicky v pracovní době, mailem kdykoliv. Osobní návštěvu sjednávejte dopředu.

  • Šéfkuchař

    První kontakt telefonicky nebo emailem Charakteristika povolání samostatně připravuje a upravuje studená i teplá jídla, kontroluje chod gastro provozu Náplň práce: Příprava surovin k výrobě, Komplexní tepelná úprava pokrmů, Tvorba vlastních receptur teplé kuchyně, Znalost systému HACCP a kritických bodů v teplé kuchyni. Požadavky: Prokaza ...

  • Šéfkuchař(ka) / Executive Chef

    Pracoviště: Polská č.p. 1201/1, Olomouc. Jaká bude náplň práce? Práce bude velice rozmanitá a zábavná, ale netvrdíme, že jednoduchá. Budeme potřebovat, aby náš nový executive chef efektivně vedl svůj tým a skrze něj mohl zaručit co nejvyšší kvalitu a atraktivitu servírovaných pokrmů. Dále pak bude mít na starost tvorbu denních a sezónních menu, bu ...

  • Šéfkuchaři

    Způsob kontaktu: zasílat životopisy na email.

  • Šéfkuchař/ka

    Praxe v oboru nutná.

  • Šéfkuchaři

    Požadujeme: -Praxi na pozici kuchaře alespoň 3 rok -Znalost kuchařských postupů a standardů -Zodpovědnost a pozitivní přístup k práci -Samostatnost a flexibilitu Nabízíme: -Odpovídající platové ohodnocení -Stabilní pracovní prostředí -Příjemné pracovní prostřední -Pracovní smlouvu na dobu neurčitou Způsob kontaktu: osobně od 10:00-16:00hod nebo e- ...

  • Hlavní kuchař-kuchařka

    9.5.2018/ Jedná se o hlavního kuchaře restaurace a hotelu. Zaměstnavatele kontaktujte osobně na výše uvedené adrese nebo emailem: hotel@zamecekmikulov.cz, kontaktní osoba Martina Koberová

  • Šéfkuchaři v hotelových restauracích

    Hledáme zodpovědného šéfkuchaře, který bude pracovat jako šéfkuchař na druhé směně, nebojí se práce a je schopen vést tým o velikosti cca 8 osob. Náplň práce: organizace práce kuchařů, kontrola, příprava teplých i studených pokrmů, především česká kuchyně, návrhy rautů, sestavování denního menu. Zajištění celkového fungování hotelové kuchyně větší ...

  • Pomocný kuchař na studenou kuchyni a přílohy

    Prvotní kontakt telefonicky nebo e-mailem Nozarová Jaroslava, tel.: 733129651, e-mail: nozarova@domov-marianska.cz Denní směna v rozsahu 11.5 hod., praxe v oboru vítána

  • Kuchaři - šéfkuchaři

    Z:14.2.2018.A:17.5.2018. Místo výkonu práce Bravantice. Místo vhodné i pro zaměstanenckou kartu. Hotová jídla, minutková kuchyně. Čistota, pracovitost, samostatnost. Zaměstnanecké výhody: Zvýhodněné stravování a možnost levného bydlení. Osobní kontakt na výše uvedené adrese v pracovní dny od 10:00 do 12:00 hodin.

  • Šéfkuchař/ka

    Pracoviště: Loučná č.p. 703, Velká Bystřice. Pro naši školní jídelnu - ZŠ Velká Bystřice, hledáme vhodného kandidáta/ku na pozici šéfkuchař/ka. Požadujeme: vyučení/praxi v oboru, znalost v kalkulaci pokrmů, vedení kolektivu v kuchyni, spolehlivost, dochvilnost a zodpovědnost. Nabízíme: zaměstnání u stabilního zaměstnavatele, férové jednání a přístu ...

  • Kuchař/ka

    z:31.5.2017, a.:17.5.2018. Nástup možný IHNED! Požadujeme zodpovědnost a samostatnost, pracovitost, praxe v oboru vítaná. Nabízíme: zaučíme, možnost dopravy. Bližší info.: pan Seibert na tel. 608 482 954.

  • Šéfkuchař

Šéfkuchařova pracovní náplň je samostatná příprava, úprava a podávání teplých i studených jídel. Šéfkuchař sestavuje jídelní lístek, objednává zboží pro přípravu pokrmů, poté dohlíží na jeho uskladnění a čerstvost. Vede evidenci nákladů na suroviny, udržuje vybavení kuchyně a kuchyňské náčinní dle hygienických standardů. Dohlíží a koordinuje práci jednotlivých kuchařů v jeho směně. Jazykové vzdělání není ve většině případů pro toto povolání potřebné.