Nabídka práce Šéfkuchař

54 aktuálních volných míst

  • Šéfkuchaři - kuchaři firemní kuchyně

    Náplň práce: provozování firemního stravování v prostorách nově vybudované kuchyně v prostorách naší společnosti (průmyslová zóna Horní Suchá), příprava menu s orientací na zdravou stravu a vegetariánská jídla, odpovědnost za zásobování surovinami, vedení skladu, organizace práce v kuchyni, zodpovědnost za chod kuchyně, sestavování jídelních lístk ...

  • Číšník/servírka

    Požadujeme: nemusí být vyučení v oboru - zaučíme! - zdravotní průkaz Pracovní doba: pružná čt - ne. Vhodné i pro absolventy. Nabízíme: obědy zdarma. První kontakt p. Kašper tel. 774 08 00 67 - A DOMLUVIT SCHŮZKU!

  • Šéfkuchař/ka

    Pracovní náplň: " zodpovědnost za chod provozu výroby teplých i studených jídel " řízení malého týmu pracovníků " organizace výrobních procesů " sestavování jídelních lístků a výrobního plánu, kalkulace cen jídel Požadujeme: " praxe na obdobné pozici vedení kuchyně " samostatnost, zodpovědnost a spolehlivost, potravinářský průkaz " schopnost týmo ...

  • Kuchař - pizzař- turecká kuchyně

    První kontakt e-mailem nebo osobně na Turecký kebap, Hybešova 30, každý den 10-14hod. Pracovní pozice pro pobočku tureckého bistra, nutná zkušenost s přípravou pizzy, kontakt s dodavateli, příprava menu. Nutná znalost turecké kuchyně a tureckého jazyka pro domluvu s dodavateli. Požadujeme: doklad o vyučení nebo praxi na obdobné pozici, znalost ja ...

  • Šéfkuchař/ka

    Hledáme nového člověka do týmu na pozici šefkuchař s minimální praxí 2roky. Nabízíme: stabilní práci se smlouvou na dobu neurčitou, přátelský kolektiv, zajímavé finanční ohodnocení, flexibilní pracovní dobu, firemní benefity, … Požadujeme: praxi v oboru, komunikační dovednost, umění plánovat práci, přehled o nových trendech KONTAKT: telefonicky 9-1 ...

  • Šéfkuchaři

    praxe min. 5 let; samostatnost Způsob kontaktu: předem telefonicky dohodnout schůzku od 10.00 hod. do 15.00 hod.

  • Hlavní kuchař / kuchařka

    Zaměstnanecké výhody - strava. V případě zájmu zašlete životopis e-mailem

  • Šéfkuchař

    ŠÉFKUCHAŘ Kontakt: p. Radek Krásl, tel.: 608962369, e-mail: [email protected] Požadujeme: - zkušenost s řízením provozu ve spolupráci s manažerem, praxe v oboru 3 roky, objednávky surovin, aktivní vaření s týmem, flexibilita, nasazení, kvalita, loajalita. Místo výkonu práce: T.G.Masaryka 859/8, Karlovy Vary

  • Kuchaři - šéfkuchaři

    Místo výkonu práce: Hrad Vildštejn, Pod Hradem 81, 351 34 Skalná. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: 9:00-21:00 h. Náplň práce: příprava teplých pokrmů, zajištění chodu restaurace, sestavování jídelních lístků a sezónních nabídek, objednávky zboží, koordinace týmu. Požadujeme: vyučení v oboru, min. 3 roky praxe, spolehlivost, flexibil ...

  • Šéfkuchař/ka

    5.10.2020/ POŽADUJEME: vyučen/a nebo praxi v oboru, spolehlivost, samostatnost, zájem o obor, vedení menšího týmu, tvorba menu-jídelního lístku. NABÍZÍME: zajímavé finanční ohodnocení, provize ze zisku férové jednání, 100% příplatek ve svátek, strava zdrarma a další benefity. KONTAKT: osobně v restauraci U Halmů, e-mailem [email protected], telefonicky ...

  • Šéfkuchař/ka

    Z: 22.11.2019.a:6.10.2020. Místo výkonu práce Studénka. Místo vhodné i pro zaměstnaneckou kartu, cizince, občany EU. Osobně každý pátek od 11:00 hod. do 11:30 hod. na adrese Budovatelská 779, Butovice, 742 13 Studénka3 Náplň práce: - vytváření pokrmů a dohlížení na plánování, organizaci, přípravu a vaření pokrmů - plánování a vytváření receptů, ...

  • Kuchaři - šéfkuchaři

    Z:14.2.2018.A:6.10.2020. Místo výkonu práce Bravantice. Místo vhodné i pro zaměstanenckou kartu. Hotová jídla, minutková kuchyně. Čistota, pracovitost, samostatnost. Zaměstnanecké výhody: Zvýhodněné stravování a možnost levného bydlení. Osobní kontakt na výše uvedené adrese v pracovní dny od 10:00 do 12:00 hodin.

  • Šéfkuchař/ka

    Pracovní náplň: zodpovědnost za chod provozu výroby teplých i studených jídel - cca 200-400 jídel řízení malého týmu pracovníků organizace výrobních procesů sestavování jídelních lístků a výrobního plánu, kalkulace cen jídel Požadujeme: praxe na obdobné pozici vedení kuchyně sa ...

  • Šéfkuchař / šéfkuchařka

    *KO: Zahradníčková Andrea., tel.: 777 767 205, e-mail: [email protected] Požadujeme: - řízení pracoviště a plná odpovědnost za jeho chod a hospodaření - tvorba a odpovědnost za dodržování pracovních postupů, hygienických předpisů a zásad systému kritických bodů (HACCP) a BOZP - tvorba jídelních lístků, plánování a realizace akcí - tvorba a realizace o ...

  • Kuchař / kuchařka (restaurace u paďourů)

    Pracovní poměr na dobu neurčitou, turnusové služby. Kontakt: p. Paďour Zbyněk, tel.: 603 815 622, e-mail: [email protected] nebo osobně v místě provozovny.

Šéfkuchařova pracovní náplň je samostatná příprava, úprava a podávání teplých i studených jídel. Šéfkuchař sestavuje jídelní lístek, objednává zboží pro přípravu pokrmů, poté dohlíží na jeho uskladnění a čerstvost. Vede evidenci nákladů na suroviny, udržuje vybavení kuchyně a kuchyňské náčinní dle hygienických standardů. Dohlíží a koordinuje práci jednotlivých kuchařů v jeho směně. Jazykové vzdělání není ve většině případů pro toto povolání potřebné.