Nabídka práce Šéfkuchař

43 aktuálních volných míst

  • Šéfkuchař/šéfkuchařka

    Osobní kontakt po telefonické domluvě, paní Szoma, tel.: 737 703 400, e-mail: [email protected] Pracovní doba: Po-Pá 6:00-14:00 hod. Pracoviště: Újezd 4a, Prostějov. Požadujeme: zodpovědnost, spolehlivost, cílevědomost, zkušenosti s vedením celého chodu kuchyně, orientaci v aktuálních trendech gastronomie. Náplň práce: organizace práce v kuchyni ...

  • Šéfkuchaři

    Kontaktujte emailem nebo telefonicky 13-15 hodin.

  • Kuchař - pizzař- turecká kuchyně

    Kontakt e-mailem. Pracovní pozice pro pobočku bistra, nutná zkušenost s přípravou kebabu, kontakt s dodavateli, příprava menu. Znalost turecké kuchyně a tureckého jazyka pro domluvu s dodavateli výhodou. Požadujeme: doklad o vyučení nebo praxi na obdobné pozici. podnikové stravování Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou. ...

  • Kuchaři

    První kontakt: Kašparová Kateřina, tel.: 777 200 070, e-mail: [email protected] Hledáme šéfkuchaře pro restauraci Lavande Požadujeme vyučení v oboru.

  • Šéfkuchař/ka

    Požadavky: umět vařit, samostatnost, praxe min. 2 roky. Upřesňující informace: možnost zaměstnání také na DPP a DPČ. Kontakt: tel. (Po-Pá: 9:00-18:00 hod.) či e-mailem.

  • Hlavní kuchař/ka

    POŽADUJEME: vyučen v oboru, min. 3 roky praxe NABÍZÍME: příspěvek na stravování, možnost ubytování NÁSTUP IHNED kontakt: p. Kopecký, tel. 737 350 340, e-mail: [email protected]

  • Hlavní kuchař/ka

    KONTAKT E-MAILEM NEBO TELEFONICKY Hotel a restaurace Hubert Náplň práce: • láska k jídlu a vaření • vyuční list kuchař/ka, praxe v závodním stravování výhodou, zdravotní průkaz pro práci s potravinami, fyzická zdatnost, spolehlivost a bezúhonnost. • objednávání zboží • komunikace s dodavateli • kontrola a zodpovědnost za sklady Požadujeme: • práce ...

  • Kuchař, vedoucí směny

    Kuchař - vedoucí směny, požadujeme praxi v oboru min. 2 roky Turnusy (krátký x dlouhý týden) Mzda 30 000 Kč/hrubého. + možnost osobního ohodnocení Nabízíme celodenní stravu zdarma KONTAKT: p. Funfálek - osobně na hotelu, případně telefonicky na tel. 724 269 758

  • Zástupci šéfkuchaře (Sous chef)

    Místo výkonu práce: Spa Hotel Silva, Chopinova 498/8, 353 01 Mariánské Lázně. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Vhodné i pro absolventy. Pracovní doba: krátký x dlouhý týden (časově dle dohody). Náplň práce: společnost hledá pro svůj nový čtyřhvězdičkový hotel v Mariánských Lázních (s kapacitou 36 pokojů - 70 lůžek) kolegu/kolegyni do úseku F&B; př ...

  • Šéfkuchaři v jídelnách, menzách

    odborná kvalifikace v oboru stravování, praxe v oboru školního nebo společného starvování, řídící a organizační schopnosti, práce v týmu

  • Hlavní kuchař / kuchařka

    Zaměstnanecké výhody - strava. V případě zájmu zašlete životopis e-mailem

  • Šéfkuchař/ka

    z: 1.3.2021 Pro naši firemní restauraci přijmeme zaměstnance na pozici šéfkuchař/ka Náplň práce: koordinování týmu kolegů na kuchyni, organizování jejich práce a nastavování denního plánu zodpovědnost za kvalitu uvařených pokrmů podle předepsaných norem společnosti normování pokrmů (práce s počítačem) vydávání jídel zákazníkům starost o skladové ...

  • Šéfkuchař

    místo výkonu práce : Restaurace Zastávka Požadujeme: - praxe na obdobné pozici výhodou - vyučení v oboru nebo hotelová škola výhodou - zkušenosti s vedením týmu - ovládání systému HACCP - zodpovědnost, spolehlivost, pracovní nasazení, organizační schopnosti. Zaměstnanecké výhody: - dlouhodobé a stabilní zaměstnání v obecní, zcela nové restauraci - ...

  • Šéfkuchaři

    Požadujeme - organizační schopnosti, proaktivita, dobré komunikační schopnosti, orientace v novém prostředí, manuální zručnost - znalost anglického a nepáského jazyka (výhodou) Nabízíme - zajímavé mzdové ohodnocení První kontakt e-mailem.

  • Kuchař/kuchařka - šéfkuchař/šéfkuchařka

    Nástup možný IHNED Pracovní doba - krátký/dlouhý týden Hotovková a minutková kuchyně Požadujeme: samostatnost, spolehlivost, kreativita. Nabízíme: Osobní ohodnocení + prémie Hlásit se e-mailem nebo s doporučenkou Po - Pá 10 - 15 hod., případně telefonicky 731 110 225 manager restaurace.

Šéfkuchařova pracovní náplň je samostatná příprava, úprava a podávání teplých i studených jídel. Šéfkuchař sestavuje jídelní lístek, objednává zboží pro přípravu pokrmů, poté dohlíží na jeho uskladnění a čerstvost. Vede evidenci nákladů na suroviny, udržuje vybavení kuchyně a kuchyňské náčinní dle hygienických standardů. Dohlíží a koordinuje práci jednotlivých kuchařů v jeho směně. Jazykové vzdělání není ve většině případů pro toto povolání potřebné.