Nabídka práce Šéfkuchař

51 aktuálních volných míst

  • Šéfkuchař/ka

    Pracovní poměr na dobu neurčitou. Zaměstnanecké výhody: dovolená 5 týdnů, zdravotní volno, závodní stravování, příspěvek na očkování, prémie. První kontakt telefonicky na čísle: 731 690 578 nebo na mail: jana.senkova@slpkrtiny.cz

  • Hlavní kuchaři do stravovacího provozu

    Kontakt e-mailem nebo telefonicky 8-15hod. Vyučení v oboru kuchař/ka, alespoň 1 rok praxe ve stravovacím provozu výhodou, ochota, flexibilita, slušné vystupování a kladný přístup k seniorům, dobrý zdravotní stav, Náplň práce: samostatně připravuje, upravuje a podává studená i teplá jídla dle pokynů hlavního kuchaře, výroba dietních jídel, příprava ...

  • Šefkuchař/ka v pohostinství

    ubytování a závodní strava dohoda o pracovní činnosti na 20 hodin týdně

  • Šéfkuchař/ka

    Místo výkonu práce: Ostrava Petřkovice Kontakt: emailem, telefonicky 8-16 hod. Jedná se o pozici šéfkuchaře, který zaštítí přípravu, organizaci a prezentaci pokrmů při pořádaných akcích. Bude zodpovědný za chod kuchyně při akci, bude odpovídat za včasnou a precizní přípravu pokrmů. Bude dohlížet a organizovat jejich prezentaci. Bude dohlížet na př ...

  • Kuchař(ka)

    Místo výkonu práce: Místecká 755/280, Hrabová, 720 00 Ostrava 20 1.kontakt e-mailem: karla.kopecka@jaknapohovory.cz V případě zájmu nám zašlete svůj aktuální životopis. Vhodným uchazečům se ozveme v nejbližších dnech a sdělíme místo a termín pohovoru. Hledáme kuchaře/ku do naší provozovny/bistra Laura coffee. Požadavky: - vzdělání nebo praxe v o ...

  • HEAD CHEF/ šéfkuchař-šéfkuchařka mezinárodní kuchyně

    místo výkonu práce: restaurace TRATTORIA LA STAZIONE , náměstí Kruhové 233 Žatec požadujeme specializace na mezinárodní kuchyně: tureckou(základ), italskou, řeckou a francouzskou flexibilní přístup, řidičský průkaz sk. B kontakt: 735083038, e-mail: monami.trikolora@gmail.com

  • Šéfkuchaři v pohostinství

    Kontakt: Achmatulin Artem, tel.: 608 397 777 (PO - PÁ 10,00 - 16,00 hod) Znalost ruského jazyka podmínkou - slovem

  • Šéfkuchaři

    praxe min. 5 let; samostatnost Způsob kontaktu: předem telefonicky dohodnout schůzku od 10.00 hod. do 15.00 hod.

  • Hlavní kuchař/ka

    POŽADUJEME: vyučen v oboru, min. 3 roky praxe NABÍZÍME: příspěvek na stravování, možnost ubytování NÁSTUP IHNED kontakt: p. Kopecký, tel. 737 350 340, e-mail: akopecky@statek-ceskalipa.cz

  • Kuchař/ka

    Kontakt: telefonicky, e-mailem: pension.hort@seznam.cz Pracoviště: Penzion H, Jáchymov. Pracovní doba: dle potřeby, flexibilní. Vyučení v oboru, praxe podmínkou, flexibilita, kreativita. Mzda od 25 000 Kč

  • Kuchař/ka

    Nabízíme: zvláštní příplatek 600,- Kč a další příplatky, podnikové stravování, příspěvek z FKSP - kulturní akce, sport KONTAKT: telefonicky 7:00-14:30, osobní schůzka SOU Liběchov 7:00-14:30

  • KUCHAŘ PRO PŘÍPRAVU SUSHI (CIZ-ZamK)

    A02 (CIZ-ZamK) 5/12/2016 znalost přípravy asijské kuchyně, min. 6 měsíců praxe v přípravě asijské kuchyně kontakt - výhradně e-mailem a do předmětu uvést "Sushi Frýdek"

  • Šéfkuchař/ka

    Kontakt: Sluka Jiří, tel.: 352 511 100, e-mail: director@bohemia-lazne.cz (9,00 - 16,00 hod) Do našeho mladého týmu hledáme schopného a kreativního šéfkuchaře se znalostí české a mezinárodní kuchyně. Náplň práce: odpovídá za dodržování dietních norem, vlastních kalkulací, váhového množství v syrovém stavu a po kuchyňské úpravě, jídel a´la carte, za ...

  • Šéfkuchař

    • příprava snídaní a veškerých jídel s moderní prezentací • kreativní přístup a schopnost přizpůsobovat kuchyni aktuálním potřebám • kuchař teplé kuchyně - rautový systém přípravy jídel, Á la Carte, Požadujeme: • praxe min. 2 roky výhodou, jinak zaučíme • průkaz pracovníka v potravinářství • pracovitost, spolehlivost, bezúhonnost • zájem o trendy ...

  • Šéfkuchař/ka závodního stravování

    Pracoviště: Hrádek u Rokycan Požadavky: vzdělání - min. střední odborné s výučním listem, potravinářský průkaz, ŘP skup. B, praxe v oboru gastronomie min. 5let, samostatnost. Zaměstnavatel bude požadovat výpis z rejstříku trestů. Nabízíme: platové ohodnocení od 33.000,- do 40.000,- Kč/měs. Kontakt: POUZE E-MAILEM, životopisy zasílat na e-mail: k ...

Šéfkuchařova pracovní náplň je samostatná příprava, úprava a podávání teplých i studených jídel. Šéfkuchař sestavuje jídelní lístek, objednává zboží pro přípravu pokrmů, poté dohlíží na jeho uskladnění a čerstvost. Vede evidenci nákladů na suroviny, udržuje vybavení kuchyně a kuchyňské náčinní dle hygienických standardů. Dohlíží a koordinuje práci jednotlivých kuchařů v jeho směně. Jazykové vzdělání není ve většině případů pro toto povolání potřebné.