Nabídka práce Šéfkuchař

59 aktuálních volných míst

  • Šéfkuchař/ka

    Přijmeme šéfkuchaře/šéfkuchařku do renovované restaurace v České Lípě pro přípravu minutkových jídel. Hledáme uchazeče, pro kterého je práce v kuchyni radost, je spolehlivý a má smysl pro pořádek. Předchozí zkušenost, nebo vyučení v oboru jsou podmínkou pro přijetí. Co můžete očekávat od nás: Nadstandartní platové ohodnocení 120 Kč / hod + bonusy k ...

  • Hlavní kuchař/-ka

    HLAVNÍ KUCHAŘ/-KA - PP na dobu neurčitou, nástup dle dohody - Náplň práce: samostatná organizace a práce na kuchyni - Pozice je vhodná i pro absolventy/-ky - V případě zájmu nás kontaktujte e-mailem, telefonicky (denně 7 - 14 hodin), kontaktní osoba: Nezvalová Simona, e-mail: jidelna.vedouci@edu-zssnp.cz, tel.: 725 796 280

  • Šéfkuchař/ka závodního stravování

    Pracoviště: Hrádek u Rokycan Požadavky: vzdělání - min. střední odborné s výučním listem, potravinářský průkaz, ŘP skup. B, praxe v oboru gastronomie min. 5let, samostatnost. Zaměstnavatel bude požadovat výpis z rejstříku trestů. Nabízíme: platové ohodnocení od 33.000,- do 40.000,- Kč/měs. Kontakt: POUZE E-MAILEM, životopisy zasílat na e-mail: k ...

  • Šéfkuchař v jídelně

  • Ostatní šéfkuchaři/ky

    ZMK Znalost korejského jazyka slovem i písmem. HPP na dobu neurčitou.

  • Šéfkuchaři v hotelových restauracích

    Pracoviště: Hotel Radějov s.r.o., Lučina 400, 696 67 Radějov. Popis práce: Vyučen v oboru, schopnost pracovat v týmu, zodpovědnost, spolehlivost, pracovitost, trestní bezúhonnost, zdr. způsobilost, časová flexibilita, praxe vítána, příjemné prac. prostředí, samostatná práce Životopis a CV zasílejte na email: info@hotel-radejov.cz s informací o ja ...

  • Šéfkuchaři v pohostinství

    Kontakt telefonicky nebo e-mailem. Restaurace je zaměřená na středomořskou kuchyň, ryby mořské plody atd. Zaměstnanecké výhody: strava, voda, káva

  • Šéfkuchaři v jídelnách, menzách

    jazyk: ruština, čeština znalost ruské kuchyně

  • Šéfkuchař/ka v hotelové restauraci

    Kontakt: POUZE e-mailem. Lázeňský hotel v centru KV přijme šéfkuchaře/ku. Praxe v oboru min. 3 roky. Prac. doba 8:00-16:30 hodin. Měsíční prémie.

  • Šéfkuchař - vedoucí kuchyně

    ONK, a.s., Nemocnice v Kutné Hoře vyhlašuje výběrové řízení na pozici Vedoucí stravovacího provozu. Požadujeme: odbornou způsobilost (v oboru -kuchař, veřejné stravování apod.- s maturitou), praxi v oboru min. 3 roky, aktivní znalost MS Office, zdravotní způsobilost, morální a trestní bezúhonnost, zodpovědnost, spolehlivost, samostatnost, zkušenost ...

  • Šéfkuchař/ka

    Osobní kontakt možný každé pondělí 10-12 hodin.

  • Kuchař/-ka

    KUCHAŘ/-KA V případě zájmu kontaktujte pana Entna Jana na e-mailové adrese: ent.jan@seznam.cz, nebo telefonním čísle.: 777 330 363 Požadavky: vyučen v oboru a nebo praxe, zájem o obor, sympatické vystupování, svědomitost, pečlivost. Nabízíme: práci ve čtyřhvězdičkovém hotelu s využitím firemních benefitů a firemního stravování. ...

  • Kuchař/ka, šéfkuchař/ka

    Požadujeme: průkaz pracovníka v potravinářství Pracovní doba po-pá, ranní směny od 3 hod. Nabízíme: zaměstnanecká strava, Sodexo benefit. První kontakt: telefonicky v pracovní dny od 10-13 hod. nebo emailem. ov. 15.1.

  • Šéfkuchař v pohostinství

    Podrobnější informace na mailu : manager@energia.cz, nebo na tel. 739573253. Nástup možný ihned.

  • Šéfkuchaři v pohostinství

    MÍSTO VÝKONU : Školská č.p. 1736/12, Nové Město, 110 00 Praha 1 KONTAKT PRVOTNÍ E-MAILEM : Jiří Špinar, tel.: 737 298 026, e-mail: spinar@adspro.eu Do nově otevírané moderní české restaurace v centru Prahy hledáme přiměřeně zkušeného a samostatného šéfkuchaře, který bude připraven přijmout odpovědnost za veškerý chod kuchyně, včetně tvorby menu, ...

Šéfkuchařova pracovní náplň je samostatná příprava, úprava a podávání teplých i studených jídel. Šéfkuchař sestavuje jídelní lístek, objednává zboží pro přípravu pokrmů, poté dohlíží na jeho uskladnění a čerstvost. Vede evidenci nákladů na suroviny, udržuje vybavení kuchyně a kuchyňské náčinní dle hygienických standardů. Dohlíží a koordinuje práci jednotlivých kuchařů v jeho směně. Jazykové vzdělání není ve většině případů pro toto povolání potřebné.