Nabídka práce Šéfkuchař

52 aktuálních volných míst

  • Šéfkuchař

    VŘ dne 6.8.2018 v 10:30 hod. - zasedací místnost č. 101 (Úřad práce v Českých Budějovicích) praxe vítána, klasická česká kuchyně, So a Ne volné, počátek prac. doby 4,30 hod., nástup možný ihned, možnost ubytování

  • Šéfkuchař/ka v hotelové restauraci

    - pečlivost, zodpovědnost, praxe v oboru - řízení práce v kuchyni, administrativa kuchyně Osobní kontakt možný Po a Út 8-10 hodin.

  • Šéfkuchař/ka

    Požadujeme: vyučení v oboru, zásady HACCP Pracovní doba: turnusové směny dle rozpisu směn vč. sobot a nedělí (neděle 1x za 14 dní). Vhodné i pro absolventy. Nabízíme: obědy zdarma. První kontakt p. Kašper tel. 774 08 00 67.

  • Číšník/servírka

    Požadujeme: nemusí být vyučení v oboru - zaučíme! - zdravotní průkaz Pracovní doba: turnusové směny dle rozpisu směn vč. sobot a nedělí (neděle 1x za 14 dní). Vhodné i pro absolventy. Nabízíme: obědy zdarma. První kontakt p. Kašper tel. 774 08 00 67.

  • Vedoucí směny

    Pracoviště: Loučná č.p. 703, Velká Bystřice. Pro naši školní jídelnu - ZŠ Velká Bystřice, hledáme vhodného kandidáta/ku na pozici vedoucí směny. Práce na HPP, pouze ranní směny, PO - PÁ od 5:30 - 14:00 hod., mzda od 20.000 Kč. Pracovní poměr na dobu určitou. Požadujeme: vyučení/praxi v oboru, zkušenosti s organizací práce kolektivu v kuchyni, spole ...

  • Kuchaři - šéfkuchaři

    Z:14.2.2018.A:16.7.2018. Místo výkonu práce Bravantice. Místo vhodné i pro zaměstanenckou kartu. Hotová jídla, minutková kuchyně. Čistota, pracovitost, samostatnost. Zaměstnanecké výhody: Zvýhodněné stravování a možnost levného bydlení. Osobní kontakt na výše uvedené adrese v pracovní dny od 10:00 do 12:00 hodin.

  • Šéfkuchař(ka) / Executive Chef

    Pracoviště: Polská č.p. 1201/1, Olomouc. Doba určitá. Jaká bude náplň práce? Práce bude velice rozmanitá a zábavná, ale netvrdíme, že jednoduchá. Budeme potřebovat, aby náš nový executive chef efektivně vedl svůj tým a skrze něj mohl zaručit co nejvyšší kvalitu a atraktivitu servírovaných pokrmů. Dále pak bude mít na starost tvorbu denních a sezónn ...

  • Šéfkuchaři

    praxe min. 5 let; Způsob kontaktu: předem telefonicky dohodnout schůzku od 10.00 hod. do 15.00 hod.

  • Hlavní kuchař/ka

    Nástup od září 2018, případně dle dohody. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Požadujeme praxi minimálně 2 roky, ideálně ve školní jídelně. První kontakt mailem nebo telefonicky.

  • Šéfkuchař v pohostinství

    Požadavky: vzdělání SŠ s maturitou Zaměstnavatel nabízí: příspěvek na penzijní pojištění, prémie, podnikové stravování, dovolená navíc Kontakt: Pánek Eva Mgr., tel.: 774 904 663, e-mail: info@kioseknakoupalisti.cz

  • Šéfkuchař/-ka

    ŠÉFKUCHAŘ/-KA Zaměstnanecké výhody: podnikové stravování HLÁSIT SE: Vejdová Jitka, tel.: 730 598 798 volat Po - Pá 7:00 - 13:00hod., e-mail: jitka.vejdova@gthcatering.cz, osobně po telefonické domluvě

  • Šéfkuchař, vedoucí kuchař

    místo výkonu práce : Sporthotel Kurzovní Nutná je praxe, ubytování a stravování zajištěno, tvorba jídelníčků, vedení kolektivu kuchařů a pomocných pracovníků, ubytování na jednolúžkových pokojích s TV, po zimní sezóně pravidelné bonusy za dobře odvedenou práci, hlásit se na e - mail : provozni@kurzovni.eu Z : 23.4.2018 ...

  • Šéfkuchař - ka

    ŠÉFKUCHAŘ- požadujeme vyučení s praxí, spolehlivost, ochotu pracovat, pozice je bez ubytování, strava zajištěna. Nástup možný ihned.

  • Kuchař - šéfkuchař

    místo výkonu práce : Karlova Studánka 12, Hotel Džbán Znalost oboru, zájem o práci, odpovídající znalosti, samostatnost, spolehlivost, bezúhonnost, organizace práce, ochota se učit novým věcem, znalost hyg. předpisů, praxe ve vedení kuchyně a podřízených pracovníků. Prémie, podnikové stravování, po dobu výkonu práce ubytování, dlouhodobé zaměstnání ...

  • Kuchař - pizzař- turecká kuchyně

    První kontakt e-mailem nebo osobně na Turecký kebap, Hybešova 30, každý den 10-14hod. Pracovní pozice pro pobočku tureckého bistra, nutná zkušenost s přípravou pizzy, kontakt s dodavateli, příprava menu. Nutná znalost turecké kuchyně a tureckého jazyka pro domluvu s dodavateli. Požadujeme: doklad o vyučení nebo praxi na obdobné pozici, znalost ja ...

Šéfkuchařova pracovní náplň je samostatná příprava, úprava a podávání teplých i studených jídel. Šéfkuchař sestavuje jídelní lístek, objednává zboží pro přípravu pokrmů, poté dohlíží na jeho uskladnění a čerstvost. Vede evidenci nákladů na suroviny, udržuje vybavení kuchyně a kuchyňské náčinní dle hygienických standardů. Dohlíží a koordinuje práci jednotlivých kuchařů v jeho směně. Jazykové vzdělání není ve většině případů pro toto povolání potřebné.