Nabídka práce Řezník

264 aktuálních volných míst

  • Kuchar do bistra

    kuchar do denního bistra v Ricanech u Prahy vice info na tel

  • Zpracovatel drůbeže

    ciz. Porážka a zpracování drůbežího masa. Pracovní doba: 2 směny 6.00-14.30 a 8.00-16.30.

  • Řezník/ce - zpracování masa

    PRACOVIŠTĚ Kroměříž - zpracování masa, krájení, příprava a porcování - vyučení, praxe v oboru výhodou, potravinářský průkaz podmínkou, spolehlivost, kladný přístup k práci - PD 6:00-14:30 hod., zam. poskytuje slevu na stravu a výrobky - kontakt osobně na pracovišti nebo telefonicky Po-Pá (8:00 - 14:00 hod.), příp. své písemné nabídky se strukturova ...

  • Ostatní zpracovatelé masa

    Jedná se o balící práce KONTAKT: Mykola Kostan, tel.: 608885206

  • Přípravář výroby

    Náplň práce: - stejnorodá jednoduchá práce - příprava a dočištění suroviny, příprava obalového materiálu Začátky směn: - ranní směna - Po - 00.00-8.15, Út - 4.00-12.15, St - Pá - 6.00-14.15 - odpolední směna - Po - 8.15-16.30, Út - 12.15 - 20.30, St - Pá - 14.15-22.30 Svoz zaměstnanců - do práce - zevčasněné směny ...

  • Zpracovatel masa

    Jedná se zvedání beden, práce na lince. Práce v chladu a fyzicky namáhavá práce. KONTAKT: telefonicky od 9:00-15:00 hod. Drahun Mykhaylo, tel.: 776513442

  • KLASIFIKÁTOR / KLASIFIKÁTORKA - středisko jatek

    Pracovní poměr na dobu určitou, po zapracování možnost prodloužení na dobu neurčitou. Jednosměnný provoz, pracovní doba od 05:00 hod. Nástup možný ihned. Zaměstnavatel zařídí školení pro účely získání osvědčení klasifikátora. Hlavní odpovědnosti: klasifikace jatečních zvířat dle stanoveného postupu, pravidelná kontrola měřidel, tvorba protokolů ( ...

  • Přípraváři balení

    CIZ Náplň práce: zajišťování přísunu surovin a obalového materiálu pro balení hotových výrobků. Pracovní doba: jednosměnný provoz s postupným nástupem na směny 6.00-14.30 (jeden týden) a 8.00-16.30 hod. (další týden) (občas i déle dle potřeby zaměstnavatele). Pracovní poměr bude uzavřen na dobu určitou s možností prodloužení. Nabízíme: závodní s ...

  • Pracovník přejímky na bourárně - vážení

    Náplň práce: odváží paleťákem nabouraná maso, zváží je na podlahové váze, zaznamená do terminálu v programu SAP a přesune na další pracoviště nebo do chladíren Požadujeme: spolehlivost Pracovní doba: jednosměnný provoz 5.30 až 14.00 hod.- pracovní týden od neděle do čtvrtka! První kontakt: Bc. Jiří Blanický, tel.: 382 203 275, e-mail: jiri.blanic ...

  • Řezník/ice

    CO VÁS NA TÉTO POZICI ČEKÁ? příjem a doplnění zboží bourání masa zodpovědnost za zboží (čerstvost, záruka, prezentace) a čistotu na pracovišti zodpovědnost za úsek masa a ryb JAKÉ JSOU PŘEDPOKLADY ÚSPĚŠNÉHO KANDIDÁTA? SOU – vyučen v oboru pečlivost, odpovědnost, spolehlivost, trpělivost zbožíznalství výhodou příjemné vystupování PROČ PRACOVAT ...

  • Pracovník masné výroby - vařená výroba

    POŽADUJEME: vyučení v oboru řezník, případně kuchař, pečlivost, samostatnost VÝHODOU: praxe MZDA: 25 000 Kč hrubého /měsíc + prémiová složka Nabízíme příspěvek na stravování, příspěvek na vybrané kulturní a sportovní akce, výhodné ceny zboží pro zaměstnance KONTAKT nejdříve telefonický p. Jiřík (8 - 14 hodin v pracovní dny), v případě nezastižení k ...

  • Potravinářský dělník v masné výrobě

    CIZ - požadujeme pracovitost, spolehlivost, manuální zručnost - pracovní doba: 3:00 - 11:30 a 6:00 -14:30 (pondělí-pátek) - práce v chladném a znečištěném prostředí - náplní práce bude úklid, práce ve vařené výrobě, zavěšování výrobků, úprava MV, balení Nabízíme: Zvýhodněný nákup firemních produktů, závodní stravování. Kontakt: Benešová Hana, tel.: ...

  • Řezník

    CIZ Požadujeme: - pracovitost, spolehlivost, manuální zručnost Náplň práce: - řeznická úprava masa, třídění suroviny, naskladňování, práce s PC Výhodou: praxe v oboru, znalost práce s PC Pracovní doba: 1 směna s nástupem mezi 00:00 - 3:00 hod. Nabízíme: zvýhodněný nákup firemních produktů, závodní stravování. Kontakt: Benešová Hana, tel.: 382 203 ...

  • Pracovník expedice uzenin

    VÝHODOU: praxe v oboru MZDA: od 23 000 Kč/měsíc + prémiová složka Nabízíme příspěvek na stravování, příspěvek na vybrané kulturní a sportovní akce, výhodné ceny zboží pro zaměstnance Kontakt nejdříve telefonický Ing. Kurc (8 - 14 hodin v pracovní dny), v případě nezastižení kontaktní osoby je možné se obrátit na Ing. Necudovou 730 899 452. ...

  • Potravinářský dělník v masné výrobě

    CIZ - požadujeme pracovitost, spolehlivost, manuální zručnost - pracovní doba: 3:00 - 11:30 a 6-14:30 (pondělí-pátek) - práce v chladném a znečištěném prostředí - náplní práce bude úklid, práce ve vařené výrobě, zavěšování výrobků, úprava MV, balení Nabízíme: Zvýhodněný nákup firemních produktů, závodní stravování První kontakt: tel. 382 203 275 ne ...

Práce řezníka spočívá ve zpracování a úpravě masa, dále ve zpracování a zhotovování masných a uzenářských výrobků. V rámci své práce se může aktivně podílet na příjmu a porážce jatečných zvířat. Z nich zpracované maso pak porcuje, třídí a skladuje. Může také zodpovídat za kvalitu zpracovaného masa, stejně jako jeho expedici směrem k odběratelům. Cizí jazyk není nutný v naprosté většině případů.