Nabídka práce Řezník

299 aktuálních volných míst

  • Dělník, dělnice ve výrobě

    První kontakt e-mailem, telefonicky (po - čt od 8:00 - 14:00 hod.) nebo osobně (Chrlická 522, Modřice, po-stř od 6:00-11:00) Náplň práce: skládání drůbežích dílů na tácky, balení, etiketování, ranní směna od 6:00-14:00, v pondělí začátek směny ve 4:00, odpolední směna od 14:00-22:00, v pondělí začátek směny ve 12:00. Požadujeme: zodpovědnost, praco ...

  • Dělník, dělnice ve výrobě-jakost

    První kontakt e-mailem. Požadujeme středoškolské vzdělání s maturitou, výhodou je potravinářské zaměření, řidičský průkaz skupiny B, dobrá znost práce na PC( Excel, Word). Náplň práce: kontrola jakosti surovin a výrobků dle zadaných specifikací. Evidence jakostních parametrů do stanovených formulářů. Odběr vzorků k senzorickému posouzení v interní ...

  • Ostatní zpracovatelé masa

    Jedná se o balící práce KONTAKT: Mykola Kostan, tel.: 608885206, e-mail: mykola.kostan@seznam.cz

  • Dělník ve výrobě

    první kontakt telefonicky nebo e-mailem

  • Expedienti masa

    Náplň práce: příprava, balení, nakládání hotových masných výrobků na dopravní prostředky, manipulace a skladování, inventarizace. Požadujeme: dobrý zdravotní stav, praxe v oboru výhodou. Pracovní doba: neděle až čtvrtek - noční směny Způsob kontaktu: zasílat životopisy na email.

  • Pomocné práce v masné výrobě, prodavač/ka

    Kontakt e-mailem zmysak@zopos.cz nebo telefonicky PO-PÁ od 8:00 do 12:00 hod. - pomocné práce při zpracování masa - fyzická zdatnost - manipulace s těžkými břemeny.

  • Pomocná síla ve výrobě na Farmě Třebešov

    Kontakt zasláním strukturovaného životopisu na adresu kariera@matrix-as.cz. Požadujeme: - aktivní přístup, flexibilitu - znalost práce na PC Nabízíme: - zázemí silné, ryze české společnosti, motivující systém odměňování - závodní stravování, příspěvky na životní pojištění a pojištění odpovědnosti - placené volno navíc v den narozenin - možnost zamě ...

  • Zpracovatel masa a ryb

    Požadavky: vyučen, nebo bez vyučení praxe v oboru podmínkou. Zaměstnanecké výhody: možnost ubytování, stravenky.

  • Ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci

    Místo výkonu práce: Na Radouči, 293 01, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II Prvotní kontakt: tel.: 775 132 191, e-mail: marinaivan@seznam.cz nebo osobně: Štefánikova č.p. 969/27, Mladá Boleslav III, 293 01 Mladá Boleslav 1

  • Zpracovatel drůbeže

    Pracoviště: Trhový Štěpánov Přijmeme dělníka/dělnici do výroby.Náplň práce porážka, zpracování a balení kuřecího masa (na jednosměnný provoz), požadujeme alespoň střední odborné (vyučen). Příspěvek na stravování, poukázky na nákup zboží ve firemních prodejnách. První kontakt e-mailem.

  • Ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci

    krájení a ořezávání masa - příprava masa na tácky, práce v chladu - 4 - 6 st.C kontakt e-mailem

  • Řezník/ce

    CO VÁS NA TÉTO POZICI ČEKÁ? příjem a doplnění zboží bourání masa zodpovědnost za zboží (čerstvost, záruka, prezentace) a čistotu na pracovišti zodpovědnost za úsek masa a ryb JAKÉ JSOU PŘEDPOKLADY ÚSPĚŠNÉHO KANDIDÁTA? SOU – vyučen v oboru pečlivost, odpovědnost, spolehlivost, trpělivost zbožíznalství výhodou příjemné vystupování PROČ PRACOVA ...

  • Zpracovatelé masa

    Místo pracoviště: - Dobřejovice, U Parku 207 Prvotní kontakt: - tel.: 608 175 571 Upřesňující údaje: - pracovitost, spolehlivost, výpis RT

  • Ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci

    NABÍZÍME: PP na dobu určitou 3 měsíce!!! KONTAKT: e-mailem

  • Pomocný dělník / dělnice ve výrobě

    POMOCNÝ DĚLNÍK / DĚLNICE VE VÝROBĚ- pracoviště Hořice v Podkrkonoší v případě zájmu kontaktujte pana Jaroslava Slavíka na emailové adrese: reznictviuslaviku@seznam.cz nebo telefonním čísle : +420 777 315 890 Do rodinného řeznictví - uzenářství U Slavíků v Hořicích přijmeme pomocného dělníka do výroby. Náplň práce: pomocné práce typu: tepelné op ...

Práce řezníka spočívá ve zpracování a úpravě masa, dále ve zpracování a zhotovování masných a uzenářských výrobků. V rámci své práce se může aktivně podílet na příjmu a porážce jatečných zvířat. Z nich zpracované maso pak porcuje, třídí a skladuje. Může také zodpovídat za kvalitu zpracovaného masa, stejně jako jeho expedici směrem k odběratelům. Cizí jazyk není nutný v naprosté většině případů.