Nabídka práce zpracovatel masa

219 aktuálních volných míst

  • Přípravář/ka výroby

    První kontakt: e-mailem nebo telefonicky (pondělí - středa 8:00-14:00) nebo osobně po předchozí domluvě. Náplň práce: příprava a dočištění surovin, příprava obalového materiálu, ranní směna od 6.00-14.00, v pondělí začátek směny ve 4.00, odpolední směna od 14.00-22.00, v pondělí začátek směny ve 12.00 hod. Požadujeme: zodpovědnost, pracovitost, sp ...

  • Přípravář/ka/ výroby

    První kontakt: e-mailem ([email protected]) nebo telefonicky (Pondělí - čtvrtek 8:00-14:00) nebo osobně po předchozí domluvě. Náplň práce: příprava a dočištění surovin, příprava obalového materiálu, ranní směna od 6.00-14.00, v pondělí začátek směny ve 4.00, odpolední směna od 14.00-22.00, v pondělí začátek směny ve 12.00 hod. Po ...

  • Dělník / Dělnice v prostředí odpovídajícímu technologii zpracování

    Kontakt telefonicky Po-Pá 7:30-16:00 hod. na č. 596 615 250, e-mailem [email protected], osobně na adrese pracoviště Po-Pá 7:30-16:00 hod. Náplň práce: kuchání, porcování, vážení a balení ryb. Pracovní doba: 6:00 - 14:40 hod.

  • Ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci

  • Ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci

  • Ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci

  • Pracovník/-ice v potravinářském provozu

    CZ-ISCO: 75119 Ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci PRACOVNÍK/-ICE V POTRAVINÁŘSKÉM PRŮMYSLU - Místo výkonu práce: Černožice č.p. 170, 503 04 Černožice - PP na dobu neurčitou, jednosměnný provoz, nástup možný ihned, pružná pracovní doba - Náplň práce: příprava a zpracování drůbežího masa, výroba masných výrobků a drůbežích polo ...

  • Zpracovatelé masa

    Agenturní zaměstnání Pracoviště (uživatel): Drůbežářský závod Klatovy a.s. POŽADUJEME: dobrý zdravotní stav, manuální a řemeslnou zručnost, schopnost pracovat podle výrobních a provozních návodů, práce v chladu, ve stoje Pracovník bude pracovat na výrobní lince. Pracovní doba 7:00 - 15:30, v případě potřeby přesčasová práce Jednosměnný / třísměnný ...

  • Dělník/ce v drůbežárně

    Hlásit se e-mailem, telefonicky nebo osobně od 8.00 do 15.00 hod.

  • Ostatní zpravovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci

    POŽADAVKY: dobrý zdravotní stav, výpis z rejstříku trestu KONTAKT: osobně, telefonicky

  • Pracovníci ve výrobě

    z: 05.06.2023 Požadavky: Specifická práce na kterou zájemce zaučíme. Pracovní doba od 03:30 hodin. Zaměstnanecké výhody: Stravenky, Prémie Kontakt: Křížek Milan, telefonicky Po - Pá na č.: 777 287 665, e-mail: [email protected]

  • Potravinářský dělník/ce

    CIZ - praxe v oboru výhodou - požadujeme pracovitost, spolehlivost, zručnost, zodpovědnost - pracovní doba: postupný nástup na směny - vše Vám ukážeme, rádi Vás zaučíme - nástup možný ihned nebo dle dohody. Nabízíme: možnost zvýhodněného nákupu firemních produktů, motivační odměny, dotované závodní stravování, příspěvek na životní pojištění, odměn ...

  • Manipulační dělník/ce kuchárny

    CIZ Bližší specifikace práce: přípravné práce při jatečném opracování drůbeže. Pracovní doba: jednosměnný provoz s postupným nástupem na směny: 3:30 - 12:00 hod. Pozn. nástup na dobu určitou s možností prodloužení, u cizinců nástup ode dne vydání potvrzení povolení k dlouhodobému pobytu za účelem zaměstnání formou zaměstnanecké karty, pracovní pom ...

  • Přípravář/ka balení

    CIZ Bližší specifikace práce: zajišťování přísunu surovin a obalového materiálu pro balení hotových výrobků. Pracovní doba: jednosměnný provoz s postupným nástupem na směny 6.00-14.30 (jeden týden) a 8.00-16.30 hod. (další týden). Pozn. Nástup na dobu určitou s možností prodloužení, u cizinců nástup ode dne vydání potvrzení povolení k dlouhodobému ...

  • Potravinářský dělník/ce

    Praxe v oboru výhodou Požadujeme pracovitost, spolehlivost, zručnost. Pracovní doba 6.00-14.30 Kontakt: Ladislava Kovářová, tel. 382 203 275 (Po - Pá 10.00 - 15.00 hod.), e-mail: [email protected]