Nabídka práce vedoucí stravovacího provozu

197 aktuálních volných míst

  • TIPPráce v kavárně

    Hledáme komunikativního kolegu/kolegyni, kteří mají rádi práci s lidmi a ideálně i kávu. Práce spočívá v komunikaci se zákazníky kavárny, jejich obsluha a prodej dezertů. Hledáme pomoc ideálně na směny od 12-20 s pracovní dobou Po-Pá. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si trochu okořenit život a nebojíš se práce, kontaktuj nás ...

  • TIPPráce s lidmi v pestrém kolektivu

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si trochu ...

  • TIPPráce s lidmi v pestrém kolektivu

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si trochu ...

  • TIPPráce s lidmi v pestrém kolektivu - Štěrboholy

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si trochu ...

  • TIPNoční směny v Průhonicích

    Máš přes den spoustu vyřizování a nebo chceš prostě jen spát a odpočívat? Preferuješ noční směny? Tak to máme nabídku přímo pro tebe? Hledáme člověka, co se nebojí práce a rád pracuje v noci. Žádnou praxi nepotřebuješ, všechno tě u nás naučíme. Odvoz z a do práce z Benešova.

  • TIPPráce s lidmi v pestrém kolektivu

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si trochu ...

  • TIPPráce s lidmi v pestrém kolektivu - Rudná u Prahy

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si trochu ...

  • TIP110kč/h McDonald's D3 63km na HPP

    Možnost nástupu na plný i zkrácený úvazek. Nabízíme práci ve skvělé partě s pravidelnou mzdou, flexibilní pracovní dobou, zaměstnanecké bonusy a slevy, včetně tréninku a rozvíjení schopností. Práce u McDonald's Vám pomůže zdokonalit schopnosti v komunikaci se zákazníkem, preciznost, schopnost vést tým, zodpovědnost a spoustu dalších. Možnost kar ...

  • TIPEnergický vedoucí směny v Pizza Hut

    Máš energie na rozdávání a rád motivuješ tým lidí kolem sebe? Tím pádem určitě čti dál! Do naší restaurace hledáme člověka, kterého baví komunikovat s hosty a s vlastním týmem, nebojí se odpovědnosti a hlavně bude maniakem ohledně kvality naší milované pizzy! Co tě u nás čeká? Budeš chodit na ranní nebo odpolední směny, vždycky si zkontroluješ pro ...

  • Manažer do nově rekonstruované vinotéky v Praze

    Rozumíte vínu a je to váš koníček? Nebo jste nadšený začátečník, který se chce hodně naučit? Naše nově rekonstruovaná vinotéka potřebuje člověka, který se o ni postará. Naše vinotéka se nachází na ulici Bělohorská v Praze 6. Budeme rádi, když nám zašlete váš strukturovaný životopis a my se vám co nejdříve ozveme. ...

  • Mexické Bistro - obsluha zákazníků, od 130Kč/hod čistého+bonusy+dýška

    Budete mít na starosti jednoduchou přípravu veškeré studené kuchyně (příprava a zpracování zeleniny), přípravu jídel na objednávku a jejich následný výdej. Dále budete mít zodpovědnost za čistotu pobočky, zákaznický servis a prémiovou kvalitu našich produktů.

  • Provozní ředitel zámeckého komplexu (A5153)

    Rodinná firma s dlouholetou historií hledá provozního ředitele zámku ve Středočeské kraji, který má v osobním vlastnictví. Firma má zároveň v majetku i další historické nemovitosti a kulturní sbírky. Budete mít na starosti kompletní provozní stránku zámku, která obnáší hlavně oblast údržby, úklidu, organizace eventů a průvodcovských služeb. Celkov ...

  • Práce s lidmi v pestrém kolektivu - Vinohradská

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem, co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si tro ...

  • Práce s lidmi v pestrém kolektivu -Hostivař

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si trochu ...

  • Práce s lidmi v pestrém kolektivu - U Slavie

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem, co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si tro ...

Vedoucí provozu stravovacího zařízení, někdy také nazývá jako vedoucí restaurace nebo manažer restaurace, dohlíží na efektivní fungování daného stravovacího zařízení. Kontroluje zda jsou poskytované služby na požadované úrovni, řeší nábor nových zaměstnanců a ostatní personální otázky v restauraci, přímo vede ostatní pracovníky restaurace, komunikuje se zákazníky a dodavateli. Zodpovídá za tvorbu strategie stravovacího zařízení. Cizí jazyk může být vyžadovaný, ale není obvykle nutnou podmínkou pro výkon profese.