Nabídka práce vedoucí stravovacího provozu

196 aktuálních volných míst

  • TIPPráce s lidmi v pestrém kolektivu

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si trochu ...

  • Práce s lidmi v pestrém kolektivu - U Slavie

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem, co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později(od 10 či 11 hodin) Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní ruti ...

  • Práce s lidmi v pestrém kolektivu - Vinohradská

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem, co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si tro ...

  • Práce s lidmi v pestrém kolektivu -Hostivař

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si trochu ...

  • Práce s lidmi v pestrém kolektivu -Hostivař

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si trochu ...

  • Hledáme sous-chefa do restaurace ve Špindlerově Mlýně

    Máte zkušenosti z kuchyně a víte, co je potřebné pro její řádné fungování? Chcete se podílet na tvorbě menu a vedení týmu? Uvítáte možnost skloubit zajímavou práci s výhodami horského prostředí? Pak hledáme právě Vás! Co Vás u nás čeká: * organizace výroby pokrmů * tvorba kalkulace cen pokrmů * řízení a organizace pracovní náplně podřízených * do ...

  • Sales Manager cateringu - O2 arena a O2 universum

    Společnost Bestsport , a.s. provozovatel O2 areny a nově vzniklého kongresového centra O2 universum hledá nové kolegy a kolegyně do svého stabilního a přátelského kolektivu. Nástup možný ihned Pracovní doba pravidelná s možností domluvy Společnost Bestsport , a.s. provozovatel O2 areny a nově vzniklého kongresového centra O2 universum hledá nové ...

  • Zaměstnanec restaurace. 22.000 - 26.000 / měsíčně

    Jsme jednička na trhu v rychlém občerstvení. Na své zaměstnance a jejich práci jsme právem hrdí a rádi přivítáme nové členy týmu v naší restauraci. Hledáme spolehlivé lidi, kteří se nebojí nových výzev. Jsme známí tím, že svůj tým rádi rozvíjíme, a ti, kteří chtějí, mají šanci u nás kariérně růst. Důkazem toho je, že všichni naši manažeři vyrostli ...

  • Zaměstnanec provozu restaurace 22.000-27.000

    Zaměstnanec provozu restaurace Bez spolehlivých, usměvavých a příjemných lidí za pultem nebo v kuchyni by naše restaurace nebyly tím, čím jsou. Zapoj se do našeho týmu! Koho hledáme? Jsme jednička na trhu v rychlém občerstvení. Hledáme spolehlivé lidi, kteří se nebojí nových výzev. Jsme známí tím, že svůj tým rádi rozvíjíme, a ti, kteří chtějí, ma ...

  • Vedoucí restaurace - manažer

    Místo výkonu práce: Kulturní dům KTRIO, Otsrava-Hrabůvka 1. kontakt e-mailem. Náplň práce: Kompletní vedení gastronomických služeb (od snídaní, poledního menu, coffebreaků až po hostiny a rauty), personální agenda, denní vyúčtování tržeb, měsíční účetní závěrka skladového hospodářství, jednání s klienty, cenotvorba Požadujeme: Minimálně středošk ...

  • Provozní cukráren / kaváren

    Požadavky: Hotelová škola. Praxe v gastronomii na vedoucích pozicích výhodou. Samostatnost, zodpovědnost, výpis z RT, flexibilita. Náplň: Operativní řízení zaměstnanců, provozu cukráren a kaváren. Komunikace s dodavateli i zákazníky. Ochota a zájem o obor. Nákup výrobků za zaměstnanecké ceny. V případě zájmu se hlásit telefonicky nebo e-mailem ...

  • Provozní

    23.1.2020 - komunikace s dodavateli, správa recepce, komunikace se zákazníky. I ZŠ, i absolvent, flexibilita, spolehlivost, komunikativnost. Prac. doba v turnusech, krátký/dlouhý týden. KONTAKT: Buršík Pavel, tel.: 605 775 575, e-mail: rezervacezajecak@gmail.com Místo výkonu práce: Zaječí

  • Provozní restaurace

    Pracoviště: Riegrova č.p. 381/22, Olomouc. Steakhouse Riegrovka přijme provozní/ho restaurace. Praxe na obdobné pozici nutností. Personální stravování, zaměstnanecké slevy. Kontakt POUZE na výše uvedený email.

  • Referenti provozního úseku

    Místo výkonu práce: LITRA, s.r.o., ul. 5. května 213, Mnichovo Hradiště Prvotní kontakt: e-mail: info@litra.cz Znalost práce na PC, časová flexibilita, pracovní nasazení, řidičský průkaz sk. B. Zaměstnanecké výhody: Stravování, mobilní telefon. V případě zájemce z LBC zajištěna služební doprava.

  • Směnový/á vedoucí expedice

    Náplň práce: příprava pekařských výrobků k expedici, řízení kolektivu expedice, práce s PC. Požadujeme: - SŠ vzdělání/výuční list - znalost práce na PC - pečlivost a zodpovědnost - časovou flexibilita - zkušenosti s vedením cca 10 pracovníků Pracovní doba: - stálá noční směna 22:00 - 5:00 hod. - práce o víkendech Nabízíme: - 5 týdnů dovolené - ročn ...

Vedoucí provozu stravovacího zařízení, někdy také nazývá jako vedoucí restaurace nebo manažer restaurace, dohlíží na efektivní fungování daného stravovacího zařízení. Kontroluje zda jsou poskytované služby na požadované úrovni, řeší nábor nových zaměstnanců a ostatní personální otázky v restauraci, přímo vede ostatní pracovníky restaurace, komunikuje se zákazníky a dodavateli. Zodpovídá za tvorbu strategie stravovacího zařízení. Cizí jazyk může být vyžadovaný, ale není obvykle nutnou podmínkou pro výkon profese.