Nabídka práce vedoucí stravovacího provozu

221 aktuálních volných míst

  • TIPPracuj v burger king troubsko na d1!

    - Na pozici pokladní – bude tvým hlavním úkolem poskytnout našim hostům ten nejlepší zážitek z návštěvy restaurace, přímá komunikace s hosty a jejich obsluha. - Na pozici v kuchyni – budeš připravovat naše speciální Burgery se 100% hovězím masem grilovaným na ohni, které připravujeme dle našich standardů. Požadujeme: • Nezáleží na tom, kolik máš ...

  • HPP - Práce s lidmi v pestrém kolektivu - Flora- nejedná se o brigádu!

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). U nás vás naučíme jak obsluhovat zákazníky a vydávat objednávky s úsměvem a jak připravovat naše sendviče v kuchyni. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní ...

  • HPP - Práce s lidmi v pestrém kolektivu - Budějovická - nejedná se o brigádu!

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si trochu okořenit život a nebojíš se práce ve směném provozu ( ranní/odpolední) tak kontaktuj nás. ...

  • HPP - Práce s lidmi v pestrém kolektivu - Hostivař

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). Stejně tak dokážeme vyjít vstříc i lidem, co si rádi přispí a směny jim mohou začínat později. Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní rutinou, chceš si tro ...

  • HPP - Práce s lidmi v pestrém kolektivu - nejedná se o brigádu

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). U nás tě naučíme jak obsluhovat zákazníky a vydávat objednávky s úsměvem a jak připravovat naše sendviče v kuchyni.Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní ru ...

  • HPP - Práce s lidmi v pestrém kolektivu - Průhonice-nejedná se o brigádu

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). U nás tě naučíme jak obsluhovat zákazníky a vydávat objednávky s úsměvem a jak připravovat naše sendviče v kuchyni.Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní ru ...

  • HPP - Práce s lidmi v pestrém kolektivu -Eden

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). U nás tě naučíme jak obsluhovat zákazníky a vydávat objednávky s úsměvem a jak připravovat naše sendviče v kuchyni. Chceš si trochu okořenit život a nebojíš ...

  • HPP - Práce s lidmi v pestrém kolektivu -Štěrboholy

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). U nás tě naučíme jak obsluhovat zákazníky a vydávat objednávky s úsměvem a jak připravovat naše sendviče v kuchyni.Pokud tedy nejsi spokojen s každodenní ru ...

  • HPP- Práce s lidmi v pestrém kolektivu - Rudná

    Práce je na HPP - hledáme lidi, co jsou časově flexibilní (střídání směn ranní/odpolední) nejedná se o brigádu. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). U nás tě naučíme jak obsluhovat zákazníky a vydávat objednávky s úsměvem a jak připravovat naše sendviče v kuchyni. Pokud tedy nebojíš se práce kontak ...

  • HPP - Práce s lidmi v pestrém kolektivu - Rudná

    Nebaví vás každý den sedět v práci u počítače a dělat to samé stále dokola? Tak to se vám u nás nemůže stát. Práce je u nás každý den jiná a kolektiv zaměstnanců velmi pestrý (věkově i zájmy). . U nás vás naučíme jak obsluhovat zákazníky a vydávat objednávky s úsměvem a jak připravovat naše sendviče v kuchyni. Chceš si trochu okořenit život a neboj ...

  • Noční směny - Budějovická

    Máš přes den spoustu vyřizování a nebo chceš prostě jen spát a odpočívat? Preferuješ noční směny? Tak to máme nabídku přímo pro tebe? Hledáme člověka, co se nebojí práce a rád pracuje v noci. Žádnou praxi nepotřebuješ, všechno tě u nás naučíme. ...

  • Manažer - manažerka restaurace

    MANAŽER - MANAŽERKA RESTAURACE Náplň práce: vedení provozu restaurace/baru, řízení personálu, udržování dlouhodobé strategie provozu, zodpovědnost za dodržování standardu kvality služeb Požadujeme manažerské a komunikační dovednosti, základní jazykoví znalost AJ/NJ. Práce ve 3 restauracích a baru v Peci pod Sněžkou ( možnost výběru pracoviště), mož ...

  • Pizzař - pizzařka + vedoucí provozovny

    PIZZAŘ- PIZZAŘKA + VEDOUCÍ PROVOZOVNY- spolehlivost, pracovitost, praxe výhodou , znalost AJ , NJ, RJ výhodou Pracovní poměr na dobu neurčitou, plný pracovní úvazek.Pracoviště : náměstí T.G. Masaryka 86, 55401 Dvůr Králové nad Labem , Krkonošská 16, Vrchlabí

  • Pizzař- pizzařka + vedoucí provozovny

    PIZZAŘ- PIZZAŘKA + VEDOUCÍ PROVOZOVNY- spolehlivost, pracovitost, praxe výhodou , znalost AJ výhodou Pracovní poměr na dobu neurčitou, plný pracovní úvazek.Pracoviště : náměstí T.G. Masaryka 86, 55401 Dvůr Králové nad Labem , Krkonošská 16, Vrchlabí, Na Mýtě 587, Semily

  • Pizzař - pizzařka + vedoucí provozovny

    PIZZAŘ- PIZZAŘKA + VEDOUCÍ PROVOZOVNY Pracovní poměr na dobu neurčitou, plný pracovní úvazek. Druhé místo výkonu práce ( další pracoviště zaměstnavatele) bude na adrese: náměstí T.G. Masaryka 86, 55401 Dvůr Králové nad Labem.

Vedoucí provozu stravovacího zařízení, někdy také nazývá jako vedoucí restaurace nebo manažer restaurace, dohlíží na efektivní fungování daného stravovacího zařízení. Kontroluje zda jsou poskytované služby na požadované úrovni, řeší nábor nových zaměstnanců a ostatní personální otázky v restauraci, přímo vede ostatní pracovníky restaurace, komunikuje se zákazníky a dodavateli. Zodpovídá za tvorbu strategie stravovacího zařízení. Cizí jazyk může být vyžadovaný, ale není obvykle nutnou podmínkou pro výkon profese.