Nabídka práce zpracovatel ovoce a zeleniny

44 aktuálních volných míst

  • Obsluha strojů na zpracování ovoce, zeleniny a ořechů (včetně sušení, konzervování a mražení)

    Možnost obsluhovat stroj na balení brambor, manuální práce u dočišťovací linky na brambory. Pracovní týden neděle - čtvrtek s nástupem od 6:00 hod ráno. V případě zájmu se hlašte telefonicky pondělí - pátek 8:00 - 15:00 hod.

  • Obsluha strojů na zpracování ovoce, zeleniny a ořechů (včetně sušení, konzervování a mražení)

    Možnost obsluhovat stroj na balení brambor, manuální práce u dočišťovací linky na brambory. Pracovní týden neděle - čtvrtek s nástupem od 6:00 hod ráno. V případě zájmu se hlašte telefonicky pondělí - pátek 8:00 - 15:00 hod.

  • Obsluha strojů na zpracování ovoce, zeleniny a ořechů (včetně sušení, konzervování a mražení)

    Místo výkonu práce: Areál firmy Blanická bramborářská s.r.o., Předměřice nad Jizerou 294 74 Prvotní kontakt: tel.: 775 581 780 (po-pá 8-16 hod.), e-mail: [email protected] nebo osobně: 8:00-11:00 hod. (8.6.2018, 15.6.2018, 22.6.2018, 29.6.2018). Jedná se o práci v hale, kde je celoroční provoz na jakékoliv lince, náplní práce je obs ...

  • Obsluha strojů na zpracování ovoce, zeleniny a ořechů

    Místo výkonu práce: Areál firmy Blanická s.r.o., Předměřice nad Jizerou 294 74 Prvotní kontakt: tel.: +420 283 001 176, e-mail: [email protected] Jedná se o práci v potravinářském provozu - obsluha strojů a zařízení na zpracování především zeleniny - zelenina se zde čistí, loupe a balí; požadujeme pracovitého, svědomitého a zodpovědného kolegu ...

  • Dělník/ce - konzervář/ka

    Pracoviště: Nový svět 1574, 696 81 Bzenec. Náplň práce: obsluha výrobní linky, třídění a příprava konzervárenských surovin ke zpracování, manipulace s hotovými výrobky. Požadujeme: dobrý zdravotní stav, kladný přístup k práci, spolehlivost. Práce na noční směnu podmínkou.

  • Dělník/dělnice v potravinářské výrobě

    loupání cibule, manuální zručnost, spolehlivost, platný potravinář. průkaz, prac. poměr na 1 rok s možností prodloužení, osobní kontakt možný po tel. domluvě

  • Dělník/ce - konzervář/ka

    Pracoviště: Nov svět 1574, 696 81 Bzenec. Náplň práce: obsluha výrobní linky, třídění a příprava konzervárenského surovin ke zpracování, manipulace s hotovými výrobky. Požadujeme: dobrý zdravotní stav, kladný přístup k práci, spolehlivost. Práce na noční směnu podmínkou. Kontakt osobně denně od 9:00 do 11:00 hod. ...

  • Zpracovatelé ovoce, zeleniny a příbuzných produktů

    KONTAKT : OLHA CHESNOVSKA, e-mail: [email protected]; VOLAT PONDĚLÍ - STŘEDA - 10 - 12h OBSLUHA VÝROBNÍ LINKY, TŘÍDĚNÍ A PŘÍPRAVA OVOCE A ZELENINY KE ZPRACOVÁNÍ. POŽADUJEME : zdravotní průkaz v potravinářství, zodpovědnost, pracovitost.

  • Pražič oříšků

    Požadavky: nutná praxe - pražení oříšků bez oleje min 3 roky, manuální zručnost, čistota, spolehlivost, anglický jazyk nebo arabský jazyk, řidičský průkaz, zkušenosti se skladováním a s inventurami. Náplň práce: pražení oříšků, příprava, kontrola pražení, úklid, skladování a inventura, balení objednávek. V případě zájmu pište na uvedený email. ...

  • Pracovník na vinici

    30.4.2021 - práce ve vinici, údržba a čištění strojů. Pracovní doba 7.00 - 15.30 hod. KONTAKT: Dvořák Roman, tel.: 602 526 748, e-mail: [email protected] Místo výkonu práce: Hustopeče a okolí

  • Obsluha varného kotle

    - fyzická zdatnost, samostanost, učenlivost, zodpovědnost, flexibilita, snaha učit se novému, ochota pracovat - prac. doba: 6-14 a 14-22 hodin - prac. poměr na 1 rok s možností prodloužení Osobní kontakt možný po předchozí tel. domluvě.

  • Obsluha strojů na zpracování ovoce, zeleniny a ořechů

    Jedná se o dočasné přidělení, obsluha strojů na výrobu potravin. Práce možná i pro cizince mimo občany EU. Zájem o pracovníky UA s dočasnou ochranou. Zajištěné stravování s 55% příspěvkem, možnost přechodného ubytování. Kontakt osobně na adrese: Panská 25, 686 04 Kunovice, 8:00-16:00 hod., na e-mail, nebo na tel. Po - Pá 8:00 - 16:00 hod. ...

  • Zástupce vedoucího expedice

    z: 29.08.2023 Náplň práce: - Příprava zboží pro vyexpedování, tvorba dodacích listů, přepravních listu, skenování produkce. - Práce v chladu, nutnost potravinářského průkazu. - Střídání práce na krátký a dlouhý týden - směny po 12hod (1.týden (5dnů): pondělí, úterý, pátek, sobota, neděle - 2. týden (2dny): středa, čtvrtek Kontakt: Helena ...

  • Pomocné práce ve výrobě a zpracování zeleniny

    Nechodit na pracoviště, kontakt pouze e-mailem.

  • Obsluha strojů na zpracování ovoce, zeleniny a ořechů

    Místo výkonu práce: Areál firmy Blanická s.r.o., Předměřice nad Jizerou 294 74 Prvotní kontakt: Osobně: každé úterý 13-15h. Předměřice nad Jizerou Telefon: 326 375 841, denně 8-15h. Jedná se o práci v potravinářském provozu - obsluha strojů a zařízení na balení ovoce a zeleniny, náplní práce je obsluha balícího stroje na ovoce a zeleninu, jeho ob ...

Jaké nabídky práce v této kategorii najdete?

Najdete zde tyto profese: Zpracovatel ovoce a zeleniny, Zpracování ovoce a zeleniny, Pracovník v zpracování ovoce a zeleniny.

Budete tak vědět, jaké pracovní pozice jsme do této profese zařadili a ověříte si, že hledáte ve správné profesi.