Nabídka práce pekař

304 aktuálních volných míst

  • Pečivář, pekař, mísič

    NABÍZÍME: příspěvek na obědy, příspěvek na penzijní připojištění, možnost ubytování KONTAKTY: telefonicky (7:00 až 15:00), e-mailem nebo osobně

  • Pekař

    První kontakt: Osobní - Brankovická 113, Kolín V PO - PÁ 08:00-12:00 pan Kerecman Martin Telefonicky - PO - PÁ 08:00-13:00 E-mailem - kolinska-pekarna@centrum.cz Pracovní doba lze upravit po individuální domluvě Noční: 19:00 - 03:00, 22:00 - 06:00 Odpolední: 14:00 - 22:00 Požadujeme: - šikovnost - orientaci v potravinářském provozu Vyučení nebo ...

  • Pekař - ka

    PEKAŘ - KA pečlivost, manuální zručnost, bezúhonnost, ochota pracovat, samostatnost, spolehlivost, praxe v oboru nebo v potravinářském průmyslu výhodou

  • Pekař - ka

    PEKAŘ - KA - samostatnost, spolehlivost, bezúhonnost, ochota pracovat, praxe v oboru nebo potravinářském průmyslu výhodou

  • Pekař - ka

    PEKAŘ - KA - samostatnost, spolehlivost, ochota pracovat, praxe v oboru nebo potravinářském průmyslu výhodou

  • Dělník potravinářské výroby v pekárenství

    Nabízíme: práci na 12h směny v režimu krátký/ dlouhý týden,stabilní rozvrh směn, nástup ihned nebo dohodou, pracoviště v Kladně, perspektivní zaměstnání, stabilní pracovní místo. Požadujeme především dobrý zdravotní stav (práce ve stoje), manuální zručnost a znalost základních počtů. V případě zájmu o tuto pozici zašlete svůj životopis na e-mail: v ...

  • Mistr/-ová směny - pekař/-ka

    Pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s předpokladem prodloužení. Nástup možný ihned. Zaměstnání vhodné i pro osoby zdravotně znevýhodněné a osoby se zdravotním postižením s max. 2. stupněm invalidity. Nástupní hrubá měsíční mzda 14900,- Kč (po plném zaučení hrubá mzda 25000,- Kč). Náplň práce: obsluha strojů, vedení týmu, řízení průběhu jedn ...

  • Dělník potravinářské výroby v pekárenství (převážně ruční)

    Nabízíme: práci na 12h směny v režimu krátký/ dlouhý týden, stabilní rozvrh směn, nástup ihned nebo dohodou, pracoviště v Kladně, perspektivní zaměstnání, stabilní pracovní místo. Požadujeme především dobrý zdravotní stav (práce ve stoje), manuální zručnost a znalost základních počtů. V případě zájmu o tuto pozici zašlete svůj životopis na e-mail: ...

  • Dělník/nice na pekárně

    MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Hrušová č.p. 127, 565 55 Hrušová KONTAKT: Kohoutová Soňa, telefonicky, e-mailem nebo osobně na pracovišti

  • Práce v pekárně - Tesco Rokycanská

    Zaměstnavatel nemá zastoupení v Plzni - nutný kontakt předem. Pracovní náplní je: - rozpékání pečiva: mzda 133,00 Kč/hod. - nebo práce s těstem, tj, příprava těsta na pekařské výrobky: mzda 121,- Kč/hod. Nutný potravinářský průkaz. U cizinců požadujeme znalost komunikativního českého jazyka. Na tyto pozice není nutno, aby uchazeč měl praxi, bude ...

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

    Pracovní poměr na dobu 90 dnů. Kontakt telefonicky, nebo emailem v době: středa od 8.00 - 11.00 hod, pátek od 8.00 - 11.00 hod.

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

    Pracovní poměr na dobu 90 dnů. Kontakt telefonicky, nebo emailem v době: středa od 8.00 - 11.00 hod, pátek od 8.00 - 11.00 hod.

  • PRACOVNÍK/CE DO VÝROBY LISTOVÉHO TĚSTA - Velká Bíteš

    - Výroba listového těsta - Potravinářský provoz - Zaměstnanecké benefity - Čisté prostředí První kontakt emailem nebo telefonicky

  • Cukrář/ka

    Vyučení v oboru. Základní plat od 14 000,- Kč + zaměstnanecké benefity. Hlásit se předem telefonicky nebo e-mailem.

  • Brigádník/-ice do pekárny

    BRIGÁDNÍK/-ICE DO PEKÁRNY V případě zájmu volejte na tel.: 731 543 555 nebo pište na e-mail: krivanova@svamberk.cz. Náplň práce: ruční výroba pečiva.

Úkolem pekaře je příprava pekařských výrobků, jako jsou například chleba, koblihy, veka, rohlíky, housky atd.. Jeho úkolem může být i zajištění surovin nutných pro výrobní proces, tedy komunikace s dodavateli nebo vedení podřízeného personálu a reportování vedení pekárny. Dále mísí směsi a těsta, dle výrobních procesů. Výsledné polotovary pak tvaruje a nechá péct do požadovaných tvarů koncových výrobků. Zodpovídá za kvalitu expedovaných výrobků a provádí jejich namátkovou kontrolu. Profesní organizací je cech pekařů a cukrářů. Cizí jazyk není ve většině případů vyžadovaný.