Nabídka práce pekař

332 aktuálních volných míst

  • Pekaři

    A11 z:21/4/2021 Náplň práce: - výroba a pečení koláčů. Požadujeme: - ŘP sk. B. Nabízíme: - stravenky v hodnotě 90 Kč. Kontakt emailem, telefonicky.

  • Pracovník/pracovnice pekárny - pekař/ka

    výroba pečiva dle objednávek (ruční, obsluha strojů), hygienické návyky, praxe v potravinářství výhodou, možnost kratšího úvazku, příspěvek na obědy, pečivo za výhodnější cený, noční příplatek 13,- Kč/hod., osobní kontakt možný 7.00 - 12.00 hod.

  • Pekař/ka

    Pracovní doba: 5:00 - 11:00 hod. (PO - PÁ). Nápň práce: řemeslná výroba pekařských výrobků- chleba a dalšího pečiva, příprava surovin, práce s těstem a pečení, běžná údržba zařízení a vybavení provozu. Pracovníci budou kompletně proškoleni a zaučeni. Požadujeme: zodpovědnost, zájem o práci v pekárně a ochotu učit se nové věci. Výhodou je kladný vz ...

  • Pekaři

    Místo pracoviště: - Hlavní 71, Herink Prvotní kontakt: - e-mail: [email protected] Upřesňující údaje: - krátkodobé zaměstnání - dočasné umístění u uživatele Pekárna Zelená louka, a.s. se sídlem Herink, Hlavní 71. Zaměstnanecké výhody: - zajištěné ubytování

  • Pekaři

    Místo pracoviště: - Hlavní 71, Herink Prvotní kontakt: - e-mail: [email protected] Upřesňující údaje: - krátkodobé zaměstnání - dočasné umístění u uživatele Pekárna Zelená louka, a.s. se sídlem Herink, Hlavní 71. Zaměstnanecké výhody: - zajištěné ubytování

  • Pekař/ka - dělník/dělnice

    Místo výkonu práce Pardubice, Praha. Zprostředkované agenturou práce Pracovní doba 06:00 - 18:00 - 4 dny v týdnu, krátký / dlouhý týden. První kontakt e-mailem.

  • Operátor/ka v potravinářské výrobě

    Obsluha výrobní linky. Požadujeme odpovídající pracovní nasazení, důraz na kvalitu a odpovědnost - nadstandartní přístup ke kvalitě a odpovědnosti za výrobek. Možnost zaučení. Fyzická zdatnost z důvodu občasného zvedání břemen. Pracovní doba 5.30 hod. - 13.30 hod. Možnost rozvíjení odborného vzdělávání, odměny dle výkonu a kvality. Kontakt: e-maile ...

  • Ženy/muži do výroby

    První kontakt: Skoupý Josef, tel.: 732 811 240, Po - Ne 8 - 20 hod e-mail: [email protected] osobně: Pražská 59, Kolín. Náplň práce: Výroba sladkého a slaného pečiva. Požadavky: Zdravotní průkaz, zodpovědnost, ochotu učit se novým věcem. Český jazyk nutností. Pracovní doba: Směny týden ranní 8 - 16:30 hod, odpolední 16 - 24:30 hod, jednou ...

  • Pekaři

    První kontakt: Paní Ptáčková G., tel.: 723 251 254, Po - Pá 6 - 12 hod, e-mail: [email protected], osobně: Pražská 3, Kolín, Po - Pá 6 - 12 hod. Požadavky: Zdravotní průkaz. Pracovní doba: 5:30 - 14 hod a 20:30 - 5 hod. Zaměstnanecké výhody: Firemní bonusy, 13.plat.

  • Pomocní pracovníci do pekárny

    Nástup ihned. I ABSOLVENT. Osobní kontakt po telefonické domluvě pan Hrabal tel: 582 386 124 nebo 604 300 615. Pracovní doba: Po-Ne dle dohody a typu úvazku. Pracoviště: Sokolská č.p. 609, Němčice nad Hanou. Požadavky: pracovitost, zodpovědnost, zvedání těžkých břemen, vyučení v oboru pekař či v příbuzných oborech vítáno (možnost zaučení). ...

  • Pracovník/pracovnice pekárny - převážně ruční práce

    Nástup možný ihned. Osobní kontakt po telefonické domluvě, pan Hrabal, tel.: 582 386 124. Pracovní doba: Po-Pá 17:00-02:00 hod. (možnost úpravy pracovní doby). Pracoviště: Sokolská 609 Němčice nad Hanou. Požadujeme: pracovitost, manuální zručnost. Náplň práce: výroba pečiva.

  • Pekař/pekařka

    Nástup ihned. Osobní kontakt po telefonické domluvě pan Hrabal tel: 582 386 124 nebo 604 300 615. Pracovní doba: Po-Ne dle dohody a typu úvazku, 8 hodinová pracovní doba, začátek od 5:00 hod. Pracoviště: Sokolská č.p. 609, Němčice nad Hanou Požadavky: pracovitost, zodpovědnost, zvedání těžkých břemen cca 20 kg. Nabízíme: základní mzda 22 000 Kč ...

  • Dělník/ce do pekařské výroby

    dobrý zdravotní stav, spolehlivost, zaměstnanecké slevy na výrobky.

  • Obsluha pekařské technologie

    Zaměstnanecké výhody: stravenky, prémie, příspěvek na pracovní oděvy První kontakt telefonicky, e-mailem: [email protected] nebo osobně.

  • Pekař/pekařka

    Zaměstnanecké výhody: stravenky, prémie, příspěvek na pracovní oděvy První kontakt telefonicky, e-mailem nebo osobně

Úkolem pekaře je příprava pekařských výrobků, jako jsou například chleba, koblihy, veka, rohlíky, housky atd.. Jeho úkolem může být i zajištění surovin nutných pro výrobní proces, tedy komunikace s dodavateli nebo vedení podřízeného personálu a reportování vedení pekárny. Dále mísí směsi a těsta, dle výrobních procesů. Výsledné polotovary pak tvaruje a nechá péct do požadovaných tvarů koncových výrobků. Zodpovídá za kvalitu expedovaných výrobků a provádí jejich namátkovou kontrolu. Profesní organizací je cech pekařů a cukrářů. Cizí jazyk není ve většině případů vyžadovaný.