Nabídka práce pekař

285 aktuálních volných míst

  • Dělník / dělnice pekárny

    1) těžší práce převážně v noci, vhodná spíše pro muže 2) životopis V případě zájmu pište nebo volejte na uvedené kontakty.

  • Dělník / dělnice pekárny

    1) životopis V případě zájmu volejte na uvedené kontakty.

  • Pekaři, cukráři

    Pozice: pekaři, cukráři OC Jedná se o krátkodobé zaměstnání. Nástup od 20.9.2019 do 18.12.2019. Mzda: 15 500,- Kč Kontakt:Koval Oleksij, tel.: 776 383 333, po-čt od 9:00 do 11:00 hod., e-mail: psrexter@seznam.cz Místo výkonu práce:PS REXTER s.r.o. - pracoviště PAC Hořovice, Plynárenská č.p. 321, Příbram I

  • Pekaři

    Kontakt: Vrzalová Martina, tel.: 606 557 427, e-mail: m.o.cleaning@seznam.cz,osobně na adrese: Kolbenova 942/38a, 190 00 Praha 9 Vysočany 8-18 hod.

  • Pekař,pekařka

    místo výkonu práce: Václava Majera 2898 Louny kontakt telefonicky na č. 723939588

  • Pomocník pekaře

    možnost zapracování; pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení; pracovní doba dle zakázek a potřeb provozu (práce v sobotu nebo v neděli - střídavě); možnost ubytování

  • Dělník potravinářské výroby v pekárenství (převážně ruční)

    Nabízíme: práci na 12h směny v režimu krátký/ dlouhý týden, stabilní rozvrh směn, nástup ihned nebo dohodou, pracoviště v Kladně, perspektivní zaměstnání, stabilní pracovní místo. Požadujeme především dobrý zdravotní stav (práce ve stoje) a manuální zručnost. V případě zájmu o tuto pozici zašlete svůj životopis na e-mail: v.sedlackova@llbg.com n ...

  • Pekaři – noční směna (1806006)

    Pekař – noční směna (1806006) Jste vhodným uchazečem, pokud: - máte praxi v pekařství, cukrárně, kuchyni – výhodou, ne podmínkou - máte chuť pracovat v noci - jste fyzický zdatný Budete se věnovat: - výrobě pekařských výrobků dle receptur - obsluze pecí a pečení výrobků k expedici - kontrole kvality upečeného zboží a dodržování technologických pos ...

  • Dělník potravinářské výroby v pekárenství (převážně ruční)

    Nabízíme: práci na 12h směny v režimu krátký/ dlouhý týden, stabilní rozvrh směn, nástup ihned nebo dohodou, pracoviště v Kladně, perspektivní zaměstnání, stabilní pracovní místo. Požadujeme: především dobrý zdravotní stav (práce ve stoje), manuální zručnost a znalost základních počtů. V případě zájmu o tuto pozici zašlete svůj životopis na e-mai ...

  • Pekaři, cukráři (kromě šéfcukrářů) a výrobci cukrovinek

    VMP: Vestibul metra Opatov, 149 00, Praha - Chodov kontakt: 608456481 Náplň práce: - výroba domácí jadranské zmrzliny a cukrářských výrobků balkánské kuchyně a jejich expedice. - výroba pizzy, tortill a pečiva. - sestavování nabídky balkánských specialit a obnova nabízeného sortimentu dle sezónnosti a odpovědnosti za prodej. - objednávky surovin ...

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

    Místo pracoviště: - Zápská 1799, Brandýs nad Labem Prvotní kontakt: - e-mail: depago@email.cz - tel.: 774 991 177

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

    Místo pracoviště: - Zápská 1799, Brandýs nad Labem Prvotní kontakt: - e-mail: depago@email.cz - tel.: 774 991 177

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

    Místo pracoviště: - Zápská 1799, Brandýs nad Labem Prvotní kontakt: - e-mail: depago@email.cz - tel.: 774 991 177

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva

    Místo výkonu práce - DK open spol. s r.o., Stránského 2291, Tábor. Požadujeme: časovou přizpůsobivost, odpovídající zdravotní stav, fyzickou výdrž, odpovědnost, manuální zručnost. Nabízíme: zajištěné ubytování. Kontakt: telefonicky (Út 9:00-12:00 h).

  • Pekař/ka

    Hlásit se telefonicky nebo osobně.

Úkolem pekaře je příprava pekařských výrobků, jako jsou například chleba, koblihy, veka, rohlíky, housky atd.. Jeho úkolem může být i zajištění surovin nutných pro výrobní proces, tedy komunikace s dodavateli nebo vedení podřízeného personálu a reportování vedení pekárny. Dále mísí směsi a těsta, dle výrobních procesů. Výsledné polotovary pak tvaruje a nechá péct do požadovaných tvarů koncových výrobků. Zodpovídá za kvalitu expedovaných výrobků a provádí jejich namátkovou kontrolu. Profesní organizací je cech pekařů a cukrářů. Cizí jazyk není ve většině případů vyžadovaný.