Nabídka práce pekař

346 aktuálních volných míst

  • TIPPekař/pecák - Slavkov u Brna

    Hledáme šikovné zkušené pekaře/pecáky, kteří hledají dlouhodobou a pravidelnou práci. Náplň práce: tvarování, zpracování a plnění pekařských výrobků pod vedením mistra výroby zodpovědnost za kvalitu výrobků čištění a úprava pekárenských strojů a zařízení ostatní činnost spojená s pekařskou výrobou obsluha strojních technologií Požadujeme: trestn ...

  • Výpomoc do pekárny do hypermarketu - Kladno

    Hledáme šikovné brigádníky na výpomoc do pekárny do hypermarketu v Kladně Náplň práce: - dopékáni výrobků - balení výrobků - vkládání plechů do pečícího zařízení - vykládaní pečiva do regalu Požadujeme: - výpis z TR - potravinářský průkaz - manuální zručnost - ochota pracovat Nabízíme: - mzdové ohodnocení 136Kč/hod - směny po domluvě - možnos ...

  • Pekař/ka

    MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Synčany 34, Rosice (okres Chrudim). POŽADAVKY: Praxe v oboru vítána. ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: Závodní stravování. První kontakt učiňte prosím na výše uvedeném telefonním čísle.

  • Pomocní pekaři

    Místo pracoviště: - Hlavní 71, Herink Prvotní kontakt: - e-mail: [email protected] Upřesňující údaje: - krátkodobé zaměstnání - dočasné umístění u uživatele Pekárna Zelená louka, a.s. se sídlem Herink, Hlavní 71. Zaměstnanecké výhody: - zajištěné ubytování

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

    Místo pracoviště: - Pekárna Zelená louka, Hlavní 71, Herink, Praha - východ Prvotní kontakt: - tel.: 323 668 145 - e-mail: [email protected] Upřesňující údaje: - pracovní doba - pondělí až neděle - převážně noční směny - pracovní činnost - vychystávání a expedice výrobků Zaměstnanecké výhody: - příspěvek na stravování nebo stravenky, 1 týden d ...

  • Pekař/ka

    z: 15.01.2021 Zájem o občany EU a cizince. - Provozovna v centru města Nového Jičína - Výhodou zkušenosti v potravinářské výrobě, nutný kladný vztah k potravinářskému oboru - Práce v novém moderním pekařském provozu - výroba výhradně bezlepkových výrobků - Perspektivní, stabilní a neustále se rozvíjející obor, dlouhodobé zaměstnání - Nutný potravin ...

  • Pekař/pekařka

    Vyučení v oboru výhodou, možno na zaučení. K platu odměny. Pracovní doba po-pá.

  • Dělník/dělnice v potravinářské výrobě - pekař, míchač

    29.8./25.6.2018 - dělník v potravinářské výrobě - pekař, míchač. Vzdělání nižší střední odborné, i absolventi, spolehlivost, manuální zručnost. Třísměnný provoz. KONTAKT: Papežová Gabriela, tel.: 777 161 737, e-mail: [email protected] Místo výkonu práce: Klobouky u Brna

  • Pekař

    MÍSTO VÝKONU : Štěpánská č.p. 650/23, Nové Město, 110 00 Praha 1 KONTAKT : Ishtiaq Farzand, tel.: 739954367, e-mail: [email protected] Znalost receptur a pracovních postupů indické kuchyně, znalost urdštiny nebo jiného indického jazyka výhodou (vhodné pro komunikaci s majitelem a ostatním personálem).

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

    SEŘIZOVAČ_operátor ve směnném provoze * obsluha strojních zařízení v rámci pozice výrobního operátora. Náplní práce je provádění údržby zařízení nebo seřízení a změny parametrů v návaznosti na změny sortimentu * provádění preventivní údržby, kontroly a drobné opravy strojních zařízení v rámci požadovaných kompetencí * technická a manuální zručnos ...

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

    Jedná se o práci s těstem - ruční zpracování těst, plnění těst náplní, pečení, smažení a mísení. Provoz je 3-směnný. Ranní směna: 7:00 - 15:00, Odpolední směna: 10:00 - 18:00, Noční směna začíná různě, podle přidělené pozice (nástup na noční směnu je od 16:00 do 19:00 hodin). Končí po 8 hodinách práce od nástupu na směnu. První kontak telefonicky ...

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

    Jedná se o práci s těstem - ruční zpracování těst, plnění těst náplní, pečení, smažení a mísení. Provoz je 3-směnný. Ranní směna: 7:00 - 15:00, Odpolední směna: 10:00 - 18:00, Noční směna začíná různě, podle přidělené pozice (nástup na noční směnu je od 16:00 do 19:00 hodin). Končí po 8 hodinách práce od nástupu na směnu. Způsob prvního kontaktu ...

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

    Jedná se o práci s těstem - ruční zpracování těst, plnění těst náplní, pečení, smažení a mísení. Provoz je 3-směnný. Ranní směna: 7:00 - 15:00, Odpolední směna: 10:00 - 18:00, Noční směna začíná různě, podle přidělené pozice (nástup na noční směnu je od 16:00 do 19:00 hodin). Končí po 8 hodinách práce od nástupu na směnu. První kontak telefonicky ...

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

    Jedná se o práci s těstem - ruční zpracování těst, plnění těst náplní, pečení, smažení a mísení. Provoz je 3-směnný. Ranní směna: 7:00 - 15:00, Odpolední směna: 10:00 - 18:00, Noční směna začíná různě, podle přidělené pozice (nástup na noční směnu je od 16:00 do 19:00 hodin). Končí po 8 hodinách práce od nástupu na směnu. První kontak telefonicky ...

  • Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

    Jedná se o práci s těstem, ruční zpracování těst, plnění těst náplní, pečení a smažení. Ranní směna: 7:00 - 15:00, Odpolední směna: 10:00 - 18:00, Noční směna: začíná různě podle přidělené pozice, ale v průměru se jedná o nástup kolem 16:00, 17:00 a 18:00. Od času nástupu se odvíjí i čas ukončení po 8 hodinách. Způsob prvního kontaktu telefonicky ...

Úkolem pekaře je příprava pekařských výrobků, jako jsou například chleba, koblihy, veka, rohlíky, housky atd.. Jeho úkolem může být i zajištění surovin nutných pro výrobní proces, tedy komunikace s dodavateli nebo vedení podřízeného personálu a reportování vedení pekárny. Dále mísí směsi a těsta, dle výrobních procesů. Výsledné polotovary pak tvaruje a nechá péct do požadovaných tvarů koncových výrobků. Zodpovídá za kvalitu expedovaných výrobků a provádí jejich namátkovou kontrolu. Profesní organizací je cech pekařů a cukrářů. Cizí jazyk není ve většině případů vyžadovaný.