Nabídka práce cukrář

113 aktuálních volných míst

  • TIPCukrář/ka - noční směna

    JEDNOTA, spotřební družstvo České Budějovice provozuje síť maloobchodních prodejen po celých Jižních Čechách, supermarketů Terno v Českých Budějovicích, Olomouci a Hradci Králové, velkoobchod a výrobnu lahůdek a teplých jídel. Pro naši výrobnu Vltavotýnských lahůdek hledáme šikovného kolegu nebo kolegyni do střediska cukrářské výroby na pečení ko ...

  • Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    Místo výkonu práce: Celetná č.p. 592/23,Praha Prvotní kontakt: [email protected] Příprava trdla, zodpovědný přístup k práci.

  • Cukrář - cukrářka

    CUKRÁŘ - CUKRÁŘKA Požadavky: Praxe v oboru nebo vyučení Chuť se učit novinkám v moderní gastronomii Náplň práce: Příprava dezertů na a la carte, bufet i firemní akce Doržování hygienických norem Nabízíme: stravu zdarma, výhodné ubytování, příspěvek na penzijní připojištění, pobyt na OREA hotelech za 270/Kč/noc/os. a další Tel. kontakt možný Po - P ...

  • Výrobci cukrovinek

    Agenturní zaměstnání Pracovní doba: 6.00 - 14.00 14.00 - 22.00 22.00 - 6.00 potravinářská výroba - obsluha určitých strojů, nutný dobrý zdravotní stav (zrak) první kontakt telefonicky

  • Výroba jadranské zmrzliny

    ZamK Pracoviště: Horní 1486/61, Ostrava - Hrabůvka Předem volat na č. 773 453 510 a domluvit si schůzku. Požadujeme praxi v oboru (výroba jadranské zmrzliny).

  • Cukrář/ka

    Pružná pracovní doba, noční provoz. Telefonický kontakt 12,00 - 14.00 hod.

  • Pracovník / pracovnice do cukrárny

    Náplň práce: přípravné práce i tvorba zákusků, obsluha menších i větších strojů, dohotovování běžných výrobků, modelování výrobků. Požadujeme: pečlivost a spolehlivost, cit pro jemnou práci, ochotu, vyučení či zkušenosti v obrou výhodou nikoli nutností. Nabízíme: příjemné prostředí, kvalitní zboží, zázemí stabilní firmy, zaučení samozřejmostí, širo ...

  • Orientální cukráři

    Kontakt telefonicky 734101876. Znalost arabského a francouzského jazyka výhodou; diplom v oboru cukrářství

  • Cukráři

    Místo výkonu práce: 5. května 106/9, 351 01 Františkovy Lázně. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - poté možné převedení na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Mzdové ohodnocení: od 25.000,- Kč (nástupní mzda). Pracovní doba: krátký x dlouhý týden 6:00-20:00 h (v době 14:30-17:00 h pauza). Požadujeme: vzdělání v příslušném oboru, praxe v oboru ...

  • Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    Místo pracoviště: - U Sokolovny 259, Lázně Toušeň, 250 89 Prvotní kontakt: - e-mail: [email protected] - tel.: 777 322 152 Upřesňující údaje: - Požadavky: cukrářská manuální modelační zručnost, samostatná příprava a výroba dortů, výtvarné předpoklady pro konečný design dortů, kreativita, zkušenosti s výrobou modelovaných 3D dortů, zkušenosti s ...

  • Cukrář/ka

    Výroba běžného cukrářského sortimentu a ostatní činnost spojená s cukrářskou výrobou. Požadujeme: zodpovědnost za kvalitu výroby, manuální zručnost, spolehlivost, pečlivost. Nabízíme: zvýšený nárok na dovolenou, stravenky, zvýšené příplatky za práci v SO+NE ve výši 25 Kč/hod., penzijní připojištění.

  • Cukráři (kromě šéfcukrářů)

    Kontakt: e-mail: [email protected]

  • Cukrář/ka

    Místo výkonu práce: Praha Kontakt: 607 558 348, e-mail: [email protected] Praxe.

  • CUKRÁŘ/CUKRÁŘKA (ZamK, progr KZ)

    C04 z:18/10/2021 (ZamK, progr KZ) Náplň práce: - práce při pečení chleba, pečiva a cukrářských výrobků. Kontakt emailem.

  • Cukráři

    Co od Vás očekáváme - Vyučení v oboru cukrář - Zkušenosti v oboru (výhodou) - Spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost - Potravinářský průkaz podmínkou Nástup ihned nebo podle dohody způsob kontakut: předem telefonicky od 8.00 hod. do 11.00 hod.

Náplní práce cukráře je výroba cukrářských výrobků, cukrovinek, těsta, zmrzliny, zákusků a dortů. Mezi jeho další úkoly může patřit příjem zboží a polotovarů od dodavatelů a jejich následné uskladnění v souladu s gastronomickými předpisy. Může také přímo svoje výrobky prodávat zákazníkům nebo připravovat jiné pochutiny jakou jsou chlebíčky a sušenky. Své výrobky dodává odběratelům, stará se o to, aby byly kvalitně zabaleny a naaranžovány, aby se jim cestou nic nestalo. Znalost cizího jazyka není podmínkou.