Charakteristika: Brusič kovů seřizuje a obsluhuje brousicí stroje a provádí práce nutné při broušení kovových součástí, dílů strojů a nástrojů.

4. platová třída

  1. Broušení závitu v přesnosti IT 8-7 s měřením přes drátky nebo broušení ozubení ozubených kol ve stupni přesnosti 8.
  2. Broušení na rovinných bruskách, hrotových bruskách nebo bruskách na díry ve stupni IT 6.

5. platová třída

  1. Broušení ozubení ozubených kol ve stupni přesnosti IT 7.
  2. Broušení měřidel na rovinných bruskách, hrotových bruskách nebo bruskách na díry ve stupni přesnosti IT 5.

6. platová třída

  1. Broušení na rovinných, hrotových bruskách nebo bruskách na díry ve stupni IT 4-2.
  2. Broušení nebo ostření nástrojů měřených pod mikroskopem v závislosti na úhlu nebo radiusu.
  3. Broušení globoidního ozubení bez ohledu na stupeň přesnosti.

7. platová třída

  1. Broušení ozubených kol o průměru nad 500 mm ve stupni přesnosti IT 5-6 nebo všech průměrů ve stupni přesnosti IT 4.
  2. Broušení na rovinných, hrotových bruskách nebo bruskách na díry ve stupni přesnosti IT 4-2 včetně dodržení tolerancí tvaru a polohy.

Přejít na katalog prací ve veřejných službách a správě

Hledejte práci na Pracomatu:
Místo práce:
Profese, obor:
Klíčová slova:
Rychlé odkazy k práci v regionech:

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

Před odesláním komentáře byste měli vědět, jak pracujeme s vašimi osobními údaji.

Důvodem pro zpracování osobních údajů je oprávněný zájem poskytovatele. Při odeslání komentáře zpracováváme tyto osobní údaje - jméno, email a vaši IP adresu. Jméno používáme pro oslovení při případné odpovědi. Jméno můžete nahradit i přezdívkou. Email (je nepovinný, nemusíte ho vyplňovat) používáme pouze pro odeslání notifikačního emailu se zprávou, že vám někdo odpověděl na váš dotaz, případně rovnou pošleme odpověď na váš dotaz. Email pro jiné účely nepoužíváme. IP adresu využíváme výlučně pro ochranu formuláře před spamem. Registraci na ÚOOÚ najdete zde. Případné úpravy osobních údajů a žádosti o smazání můžete vyřídit emailově na [email protected]